Hvordan man vælger den rigtige pejseindsats

April 7

En traditionel pejs er fantastisk at se på, især i feriesæsonen, men desværre fra en varme perspektiv, at traditionel pejs er meget ineffektiv. Mens du nyder udsigten over flammerne og varme tæt på pejsen--resten af dit hjem er faktisk at få koldere og masser af varme er flygter op din skorsten. Hvis du tilføjer en pejseindsats, men du vil være i stand til at nyde bedst fra begge verdener - du kan stadig nyde den varme og skønhed af ilden og samtidig sikre, at din pejs faktisk er tilføje varme til dit hjem, ikke køle det ned. Her er nogle ting at overveje, når du vælger din pejseindsats.

Instruktioner

•Indstil størrelse i indsætte din eksisterende pejs kan rumme. Da et indstik skal passe lige ind i åbningen af din pejs skal du måle højde, bredde og dybde i din eksisterende pejs på både forsiden og bagsiden samt dybde og bredde af din skorsten.

•Consider tilgængelighed og pris på brændstoffer i dit område. Forskellige pejseindsatser kan brænde træ, træpiller, kul eller gas (propan eller naturlige), så vælg Indsæt, vil bruge de mest let tilgængelige og mindst dyre i dit område. Mens brændeovne skær give mere traditionel pejs erfaring, i nogle områder hårdt træ for en pejs er dyrt og du kan være bedre med en mere miljøvenlig pellet brændende model, som giver varme, men sandsynligvis ikke den traditionelle udseende.

•Vælg en stil til at passe din indretning. Uanset hvilken slags brændstof de brænder, er pejseindsatser tilgængelig i en bred vifte af farver, finish og stilarter. Prøv at vælge et indstik, der passer til din livsstil, uanset om det er casual og afslappede tilbage eller mere formel.

•Indstil de funktioner, du ønsker i din insert. Bare nogle af de funktioner/indstillinger du vil kunne vælge fra er: selvrensende glas døre, blæsere til at flytte varmen rundt i dit hjem og termostater til at regulere og styre driften af ild i din insert.

•Husk, en pejs indsætte skal være installeret i overensstemmelse med både bygning og brand. I de fleste tilfælde skal på grund af kompleksiteten af disse forordninger, det installeres af en kvalificeret professionel installatør. Din pejs butik kan som regel anbefale nogen, der kan gøre jobbet.

Tips & advarsler

  • Kigge efter en pejseindsats, som er blevet godkendt af Environmental Protection Agency (EPA). Skær med EPA certificeringer er mest energieffektiv.
  • Du kan også finde en certificeret installatør i dit område på hjemmesiden af nationale pejs Institute (NFI), en nonprofit certificering agentur, som tester og certificerer hearth fagfolk (Se nedenstående ressourcer).
  • At have din pejseindsats installeret af nogen andre end en certificeret installatør kan ugyldiggøre din indboforsikring, og måske mere vigtigt, kan ende med at være en fatal beslutning.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com