Juniper Berry træer

April 9

Juniper berry træer, også kendt simpelthen som enebær, er små træer kendt for at producere blå bær, som ofte findes liggende på jorden i nærheden af stammen af træet. Enebærbuskene tilhører en større familie af nåletræer, som er meget kendte over hele verden og består af omkring 60 forskellige arter.

Størrelse og beskrivelse

Enebærbuskene er en af de bredeste intervaller af enhver træ. Nogle arter er ikke større end buske, mens andre vokse omkring 40 fod høje. De har enten nål-lignende eller skællende, kvist-formede blade i modsætning til flat blade af mange andre træer. Uanset hvad, er bladene altid hårde og skarpe, hvilket gør dem svære at håndtere med bare hænder.

Rækkevidde

Enebærbuskene kan findes alle i hele den nordlige halvkugle fra Nordamerika til Europa, til spidsen af Arktis. Deres numre svinder på omkring 30 grader nordlig bredde, hvor klimaet bliver mere tropisk. Ifølge USDA vokser det bedst i hårdførhed zoner 3 til 8.

Bær

Selvom enebær er kendt for sine mørke blå bær, de er ikke ligefrem bær på alle, men er faktisk reproduktive frø kegler, der udvikler sig i en hård, woody belægning i andre træer. De tænder fra grøn til sort eller lilla over en periode på 18 måneder som de modnes. De er udgivet i marts og April.

Bruger

Enebær bitre til at spise rå men som anvendes som aroma i mange køkkener eller som krydderi. Gin er aromatiseret primært ved hjælp af enebær berry ekstrakt. Enebær er også anvendt i parfumer og aromaterapi stearinlys.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com