Hvad årsagerne plante blade at vende sort?

April 9

Hvad årsagerne plante blade at vende sort?

Løvet er normalt den tidligste del af en plante, der udviser symptomer på stress. Mens grønne blade viser en sund plante, misfarvede, plettet eller visne blade rejser alarm og angiver et problem. Sort bladene på en plante opstår på grund af en række årsager, som forkert kulturelle praksisser og sygdomme. Korrigere problemet hjælper med at genoprette naturlige farve og vigor, så bladene vises frodige, grønne og sunde.

Over vanding

Overskydende vand rundt i bunden af en plante forhindrer sine rødder i at optage ilt fra jorden og transporterer det til forskellige dele. Rødder, der efterlades stående i vand i længere perioder udvikle root rot, en tilstand, der forårsager dem til at vende sort, slimet og udsender en ubehagelig lugt. Mangel på ilt i bladene øger plante stress, forårsager løv gradvist slå sort. Problemet forværres, når planten vokser i dårligt-afløb jorde, der bevarer fugten. For at overvinde problemet, vand anlæg indtil jævnt fugtig i stedet for at oversvømme den. Hvis det er muligt, transplantation plante til et sted med godt afdrypning jord, der forhindrer root rot og andre problemer forbundet med overdrevent fugtig jordbund.

Under vanding

Svarende til over vanding, vanding en plante forårsager dens blade at vende sort og tør. En plante, der ikke er vandes hyppigt tørrer og begynder at visne og misfarve. I nogle tilfælde falder det sin ældre løv i et forsøg på at bevare fugt for sin yngre blade. Problemet forværrer om sommeren, når længere tids sollys forårsager sin løv vises svides. Opretholde regelmæssig vanding praksis for at holde jorden fra tørring. Inspicere jorden ofte for at tillade mere end de øverste 1-2 inches at blive tør.

Gødning

Forkert gødning praksis er også ansvarlig for sort plante blade. Mens næringsstoffer fremme sund forårsager vækst og udvikling, fodring en plante mere gødning end det behov overskydende salte ophobes omkring sin base. Salt oprustning i jorden forårsager rod og blade brænde og forhindrer rødder fra at absorbere og transporterer jordfugtighed og næringsstoffer til løv, hvorved planten stress. Ved eftersyn, er jorden omkring en over befrugtet plante dækket af en hvid, skorpede lag. Følg altid etiketten retninger for befrugtende dine planter. Hvis det er muligt bruge gødning specifikt formuleret til typen anlæg er du fodre.

Bladpletter

En række svampe- og bakterieinfektioner bladpletter forårsage blade af indendørs og udendørs planter at vende sort. Selvom første symptomer på sygdomme, bliver inficerede blade helt eller delvist sort over tid. Beskære inficerede dele af planten med skarpe, steriliseret saks og vedtage god kulturel praksis for at hjælpe planten genvinde sin naturlige vigor. Behandle svampesygdomme med en anbefalet fungicid.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com