Hvad anlægget er mest ligner Hibiscus?

April 9

Hvad anlægget er mest ligner Hibiscus?

Hibiscus planter producerer en blomst, der fremkalder troperne. Det er en stor farverig blomst med en klynge, der omfatter en farvestrålende, aflange støvdrager, dekoreret med flere støvknapper og toppet med fem til seks støvfang. Selv om de fleste hibiscus tropiske til subtropiske, kaldes et par kolde hårdføre sorter hårdføre hibiscus. Hibiscus er i familie Malvaceae, som også repræsenterer Katost, Almindelig Stokrose og endda bomuld. Blomsterne kan være mellem 4 til 8 inches og er fundet i lyserøde, gule og hvide.

Familie Malvaceae

Alle medlemmer af familien Malvaceae har lignende egenskaber. Familien består af buske, træer og urter og strækker sig til 75 slægter og 1.500 arter. De fleste af disse har fine hår på stilke og en slimet sap. Blomsterne bærer fem kronblade og kommer i en række farver. Kronbladene har en sammenkrøllet papir eller pjusket udseende. Bladene på planter i familien Malvaceae er suppleant, enkel og skimmeldannelse. Blomsterne er hvor familiemedlemmer har den mest lighed.

Planter i familien

Planter i familien Malvaceae bærer karakteristiske hvirvler af blomstrer. Rose af Sharon eller Althea er en fælles flerårig busk med lyserød til rød blomstrer på woody stilke. Abutilon er en frost-buddet plante dyrket som enten årlig eller flerårig plante. Det danner små hængende blomster, som har de samme grundlæggende egenskaber som hibiscus. Katost eller Malva er en fælles plante, der kan producere en stor busk eller sprawling bunddække.

Visuel lighed

I udseende, rose katost i slægterne Malva har mest lignende blomster. Det har også den samme form af blad, selvom hibiscus har en blankere tone. Katost blomster er omkring 4 inches tværs, og det vokser bedst i fuld sol, men tåler halvskygge. Blomst nuancer er ikke så varieret som hibiscus og kun kommer i hvid, pink og steg rød. Katost er ofte forveksles med hibiscus og er i samme familie.

Kulturelle lighed

Althea er den mest ligner hibiscus kulturelt. Det bør kræver fuld sol og fugtig, veldrænet jord og vandes grundigt, men sjældent og ikke lov til at tørre. Som med hibiscus, vil månedlige fortyndinger af gødningen hjælpe det trives og blomstre hele sæsonen. Som med store hibiscus, tilskynder beskæring tidligt i foråret blomstrer og en mere kompakt vækst vane. Anlægget bør ikke tolerere frostvejr og dækkes eller bragt indendørs i frost vejr. Begge planter kan formeres ved frø eller stiklinger.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com