Hvad de kan forvente efter bare plantning slank vævere bambus i jorden

September 10

Hvad de kan forvente efter bare plantning slank vævere bambus i jorden

Slank vævere bambus er en attraktiv, hurtigtvoksende bambus art, der kan hurtigt stige til store højder. Som navnet antyder, det er et stramt klumpet arter og er især nyttigt for håndværk og vævning. Det er også bruges til naturpleje som en skærm eller andre personlige brug. Native til Kina, arten er hårdfør og modstandsdygtig over for kulde.

Hvad de kan forvente

Hvis slank vævere bambus er vokset under ideelle forhold, er det sandsynligt, at vokse hurtigt gennem sin levetid på op til 50 år. Så længe jorden holdes fugtig og temperaturer er ikke for varmt, vil bambus trives og vokse omkring 36 inches hver sæson. Anlægget spredes ikke udad, men snarere vokser i en opretstående sammenklumpning mode. I sidste ende vil den enkeltkolonne-voksende plante nå en højde på 20 eller flere fødder, selv om højder af 50 fødder har været observeret. De slanke stokke, som tyndvæggede, kan nå så tyk som 2 inches i diameter i bunden hvis dyrkes under ideelle betingelser, og er hård. Klump, selv kan nå 5 fod i diameter efter vokser i et par år.

Ideelle vækstbetingelser

At sikre bambus vil vokse på den forventede tempo og forblive sunde, det bør være plantet i sandet eller lerjord jord og i fuld sol eller en del skygge. Blandt lignende, stram-Jokke bambus arter, slank vævere er de mest kolde-tolerant. Ifølge det amerikanske Department of Agriculture, har det overlevet ned til temperaturerne på 13 grader Fahrenheit, med kun mindre blad skade, når de dyrkes i Florida. Denne bambus art er resistente over for Texas root rot, så konsistent jordbunden fugt ikke er meget risikabelt. Det er modtagelige for skadedyrsangreb fra bladlus og skalaer.

Vækst vane

Slank vævere bambus er en non-invasiv art med en kompakt vækstmønster, der vokser opad. Hvis du har plantet bambus er lille, er det sandsynligt, at være langsomt voksende, mens større individer har tendens til at vokse hurtigt. Grene begynder højere på bambus end i andre arter, bambus, og grønne blade udvides op til 8 inches lang. Takket være dens pæn vækst vane er det nemt at trimme den slanke weaver bambus i en hæk.

Bruger

Når bambus etablerer og når tilstrækkelig højde, kan det være nyttig til mange formål. Den tætte, opretstående bambus er nyttig som en hemmelig raster at skjule en baggård eller bygning. Det kan også fungere som et skjold for vind og støv. Toppen af bundt kan trimmes til at opretholde ønskede højde, men dette kan kraeves årligt. I Kina, der Stokke anvendes til vævning af kurve, hatte og måtter samt reb. Nogle Stokke kan bruges som fiskestænger.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com