Om dæk afløbssystemer

September 11

Om dæk afløbssystemer

Dæk er vidunderlige supplerer til nydelsen af et hjem eller haven. De kan hurtigt blive en vedligeholdelse hovedpine, dog, når afløb ikke forvaltes ordentligt.

Denne artikel vil diskutere de grundlæggende komponenter i dæk drænsystemer og hvordan man undgår dræning problemer med en bolig dæk.

Pyntede dræning

En vigtigste element i dæk dræning er til at styre det regnvand, der slår den pyntede overflade. Selvom pyntede er installeret med huller for at give mulighed for udvidelse, det meste af vandet løber langs dækket overflade og udslip over kanten. Derfor er det vigtigt, at dækket indramning og pyntede sættes op med en passende hældning (Se afsnit 6 for detaljer), der er tilstrækkelige til, at vandet til at flyde ud dækket. Stående vand på et dæk forringes den pyntede materiale og kan være en slip fare.

Sårdrænage

Vand flyder hen over beboelse meget er ændret til en vis grad af opførelsen af et dæk. Normalt, overfladevand ændres kun lidt hvis dækket er opbygget over grade og ikke har "forklæde" eller side lukninger, at aflede vand fra det. Der er to undtagelser:

Hvor en stor mængde af sårdrænage flyder mod dækket, kan boligejer ønsker at aflede det fra undersiden af dæk for at undgå en stående vand problem under dæk; En stor dæksareal kan skabe betydelige afstrømning hvor den pyntede overflade dræner over siden af dækket. Dette vil kræve, at de tilstødende Vejareal være skrå til at transportere vand væk fra undersiden af dækket og huset.En standard reglen for nybyggeri er, at det ikke kan ændre den overflade dræning på en masse på en måde, der afleder mere vand på en nærliggende ejendom.

Underdeck afløb

Selvom de fleste regnvand er indsamlet af deck overflade og drænet væk over siden af dækket, indsamler vand under dæk. Selv om dette kan resultere i vegetation og alger vækst. Det er også skadeligt for livet i den pyntede materiale, og over tid, skaber en dam effekt, der giver mulighed for mere vand til at akkumulere under dækket under uvejr. For at imødegå dette problem, skal husejere oprette en glat sorterede overflade under dæk, som skråner mod en gård i et omfang tilstrækkeligt til at transportere vand fra under dækket.Kommercielt tilgængelig underdeck afløbssystemer er tilgængelige til anden sal dæk, hvor det er ønskeligt at fange alle vand fra pyntede ovenfor tillade patio områder bruges under uvejr.

Vegetation og vækst Control

Stående vand under et dæk skaber et potentiale for vegetation og algevækst under dækket. Dette er skadeligt på flere måder, herunder æstetiske, sundhed og forringelse. For at forhindre dette, bør husejere rake jorden under dækket glat under opførelsen, at skabe en skråning tilstrækkeligt til at transportere vand væk fra huset og undersiden af dækket og ud i gården. Hvis plantning senge er installeret støder op til dæk, er det nødvendigt at oprette dræning stier gennem senge at aktivere grundvandet at flygte. Når du har oprettet hældningen, installere sort plast over jorden og vægt det med ballast sten (enten ært grus eller lejlighedsvise store sten).

Dæk områdeplan

Dæk dræning bestemmelser skal meddeles til den lokale kommune som en del af deres zoneinddeling eller bygning kodens krav. Den bedste måde for en boligejer at opnå dette er gennem brug af et dæk bebyggelsesplan. Denne plan er baseret på den ejendom undersøgelse de fleste husejere modtager med deres hjem køb lukke dokumenter, og bør udvides til en skala, der er nødvendige for at påvise omfanget af dækket og hvordan sårdrænage vil flyde under, off, eller omkring det. Kommunale tjenestemænd er meget interesseret i at kontrollere, at et nyt dæk ikke aflede yderligere grundvand på en nærliggende ejendom.

Hældning krav

Minimum skiløjper for pyntede og klassificering er nødvendige for at sikre, at vand ikke indsamle (eller fod), og er drænet til andre områder, hvor det ikke vil forblive på eller under dæk eller finde sin vej tilbage ind i hjemmet gennem infiltration. Opret en skråning af 1/8 tomme pr. fod at dræne dækket ordentligt for pyntede. Dette betyder, at en 12-fods brede dæk ville kræve 1 1/2 inches af samlede skråning at forårsage vandet til at løbe af overfladen. Grundvand kræver 1/2 tommer per fod af skråning at dræne ordentligt, selvom vand omdirigeres til en græsplæne absorberes hurtigt under de fleste forhold uden betydelige afstrømning.

Ark & Swale dræning

Sårdrænage omkring og under et dæk kan opnås på to måder: ark og swale dræning. Ark dræning består af en konstant hældningen på tværs af hele bredden af et område med vandet flyder jævnt i én retning. Swale dræning består af en lavvandet depression (eller grøft) der er oprettet til at indsamle tilstødende vand og kanalisere den rundt et dæk.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com