Sådan bruges en Sump pumpen som en dam pumpe

September 11

Sådan bruges en Sump pumpen som en dam pumpe

En sump pumpe er designet til at fjerne vandet fra lavtliggende områder som kældre eller indre af en båd. Normalt er de anvendes periodisk, mens standard Dam pumper anvendes kontinuerligt. Men de er et billigt alternativ til en dam pumpe. Hvis du vil bruge en sump pumpen som en dam pumpe, skal du sætte en timer på at justere det til kontinuerlig brug.

Instruktioner

•Sæt en lille genstand, såsom en slagge blok, på bunden af dammen. Dette er, hvor sump pumpen vil sidde. Pumpen bør trække vand fra dammen bund, og derfor skal placeres i bunden. Men skidt og snavs af dammen er også på bunden, så pumpen skal sidde på en slagge blok eller nogle andre elevation fra mudderet.

•Sæt en udendørs-rated programmør-timer (fås hos din lokale isenkræmmer) til sump pumpen. Tilslut timeren til din stikkontakt, og derefter sætte pumpen i timeren.

•Indstil timer så pumpen vil køre for ikke mere end 30 minutter ad gangen, og vil have mindst en 15 minutters pause mellem drift cyklusser. Dette er nødvendigt, fordi sump pumper ikke er beregnet til døgnet rundt.

•Sæt sump pumpen på slagge blok i bunden af dammen.

Tips & advarsler

  • Du skal have en stikkontakt udendørs, tæt på din dam. Dette gælder uanset om du bruger en sump pumpen eller standard pond pump.
  • Følg producentens retningslinjer i hvordan du indstiller timeren, da dette vil variere baseret på den tidtager mærke og model.
  • Helst du beskæftige sig med elektricitet og vand, risikere du elektrisk stød. For at minimere denne risiko, sikre ingen ledninger er flossede. Sikre, at alle stikkontakter og elektrisk udstyr er korrekt jordforbundet. Tilslut kun til forretninger, der har GFCI eller ground fejl circuit afbrydelse, beskyttelse. Forsøg ikke at bruge pumpen, hvis du ikke er komfortable, eller du har ikke erfaring med el-arbejde. Lad ikke børn eller teenagere at forsøge dette.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com