Den bedste måde at slippe af med væggelus

September 12

Væggelus kan være en forfærdelig plage. De vil bide mennesker og dyr i din husstand, fordi de er tiltrukket af varmblodede væsener, og de kan flytte nemt fra et rum til næste. Hvis du bor i en duplex, ejerlejlighed eller lejlighed, kan du også få væggelus fra dine naboer, fordi det er forholdsvist nemt for dem at rejse gennem vægge. Væggelus skjule langs din vægge og sengeramme og komme ind i din seng om natten, mens du sover. Hvis du har mistanke om du har en væggelus problem, skal du behandle med det hurtigst muligt.

Instruktioner

•Deal problemet med væggelus så snart du tror, du måske har et problem. De kan formere sig meget hurtigt, så jo længere du venter, jo vanskeligere bliver det at slippe af med dem.

•Fjern alle dit sengetøj og andre tekstiler, der er holdt ud eller i skuffer i dit soveværelse. Vaske dem i meget varmt vand.

•Tag nogen udstoppede dyr eller andre stof materialer, der ikke kan vaskes i vaskemaskine. Placere dem i en forseglet plasticpose i mindst to uger.

•Vacuum hele rummet, herunder eventuelle møbler, din sengeramme og madras, baseboards og dine forhæng. Bruge slangen på vakuum til at rense langs vægge og fodpaneler og din sengeramme, samt under møbler puder.

•Brug et naturprodukt, som Bed Bug patrulje eller diatoméjord, at fjerne de resterende æg og larver. Støvsugning og vaske tøjet vil højst sandsynligt slippe af med fleste af væggelus, men du bliver nødt til at bruge en slags produkt til at slippe af dem helt. Ved hjælp af et naturprodukt vil eliminere de skadelige effekter af pesticider. Naturlige produkter er sikrere for dig og dit kæledyr og effektivt vil slippe af med væggelus. Følg producentens anvisninger omhyggeligt, når du bruger produktet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com