Ideer til landskabspleje omkring & over jorden swimmingpool

September 12

Ideer til landskabspleje omkring & over jorden swimmingpool

Ideer til landskabspleje omkring og over din jordoverfladen swimming pool er kun så begrænset som din fantasi og kreativitet. Udforske fotogallerier af pool design herunder hardscapes, træ dæk og dokker og oprindelige plante haver at få en fornemmelse af hvilke typer af elementer, du vil bruge til at skabe et attraktivt, tiltalende og lav vedligeholdelse landskab omkring din pool. Designe dit landskab omhyggeligt for at undgå fremtidige problemer. Skabe et rum, der tillader at du maksimere nydelsen af din swimmingpool.

Hardscaping

Installere en hardscape af træ, beton, mursten, fliser eller sten til at skabe et rent og sikkert landskab omkring din swimmingpool. Omfatte stedsegrønne potteplanter i områder mindst seks fødder fra pool at holde snavs fra at komme ind i puljen. Hardscapes er let at holde ren med intet andet end en kost og den lejlighedsvise brug af en højtryksrenser til at fjerne mug eller jord pletter fra overfladen. Hardscapes giver en plan overflade velegnet til hvilestole, borde, parasoller og andet udendørs møbler. Omfatte en grill og elegant udendørs belysning at gøre poolen et sted at nyde hele dagen og natten.

Træ Dock og lav vedligeholdelse planter

Oprette en lakeside føler omkring din naturlige swimmingpool ved at inkludere en mole, der strækker sig på tværs af eller over en del af swimmingpoolen. Sted stor flod sten i nærheden af poolen til at forbedre den vilde atmosfære. Plante høj, prydplanter græs et par fødder fra puljen til at efterligne græsser fundet voksende på kanterne af mange søer og floder. Forskning planter hjemmehørende i dit område at finde enheder, der kræver lidt vedligeholdelse og ikke kaste blade, kan ende i din pool. Planter som dværg Alberta Gran, mugho pine, blå stjerne enebær og Colorado blue spruce er nem at vedligeholde Tilføjelser til din naturlige pool landskab.

Udendørs køkken og Lounge

Bygge en udendørs rum, skræddersyet til din lokale klima og vejrmønstre til at huse en udendørs køkken på den ene ende af din pool. Bruge fliser eller andre hardscape elementer til at oprette stier langs poolsides fører til køkken og lounge område. Bruge mursten eller sten til at oprette en pejs med en grill til at tilberede din foretrukne poolside måltider. Bruge skærme, hvis insekter er et problem i dit område for at reducere irritation og øge afslapning og nydelse potentialet i din landskab. Omfatte vask og bordplader til tilberedning af mad og en lille adobe eller mursten ovnen til at forberede større fester. Sæt et mini-køleskab i siden af tællerne for opbevaring af mad og drikke. Overveje at medtage kroge til håndklæder, et lille gardiner skiftende område og et udendørs badeværelse for dig og dine gæster.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com