Gør det selv-skab løsninger

September 12

Gør det selv-skab løsninger

Skab opbevaring og organisering er en konstant kamp. Tøj, der er ude af stil eller ikke passe, boksene sko og tasker af tørklæder er bare en del af problemet. Løse skab katastrofe er muligt med bare lidt tid og nogle grundlæggende organisering teknikker. Når du er færdig, vil dit tøj være sorteret, stablet og nem at finde.

Bruge pladsen

Mens skab størrelse kan være et problem, det kan løses nemt ved at gøre brug af alle tilgængelige tomme. Bruge arrangørerne, at glide over skabet døren eller kroge, der kan knyttes til indersiden af døren til hænge seler, slips, tørklæder og selv sko. Måle pladsen inde i skabet. Installere multi-level stænger på enten bagvæggen eller på siden af skabet. Hylderne kan installeres på væggen eller hæng fra en vigtigste stang. Den mere plads du bruger, jo mere du kan passe inde i skabet.

Declutter

Alt for mange ting i dit skab kan være en af de største problemer, du står over for. Tom ud af hele skabet, sortering indholdet, som du går. Foretage separate bunker for hver type tøj, som bluser, nederdele, bukser og skjorter. Vedligeholde et separat sted at sætte beklædningsgenstande, som ikke længere passer og der kan gå til en velgørende organisation. Vælg hvad der skal være i den specifikke skab du arbejder i og fjerne noget, der ikke hører. For eksempel, hører sengetøj og håndklæder i en linned closet og ikke i en tøj skab. Decluttering skabet vil give ekstra plads til de elementer, der tilhører.

Bøjler og hylder

Bøjler skal placeres på de skab stænger baseret på længden af tøjet. Skjorter, bluser, jakker, bukser og nederdele kan alle placeres på multi-level stænger med kortere klæder på den øverste stang og længere bukser og nederdele i bunden. Kjoler og lange frakker bør blive hængt fra en separat stang, der er placeret højt i skabet med ingenting, nedenunder. Hylderne kan bruges til at holde foldet sweater eller skjorter med tilsætning af hylde afstandsstykker mellem hvert stakken til at holde dem lige.

Opbevaringskasser

Opbevaringskasser er et nyttigt redskab i tilrettelæggelsen af enhver skab. Klare plastkasser giver mulighed for nem identifikation af indholdet. Plast skotøjsæsker, for eksempel, så du kan se den stil og farve sko inde uden at åbne hver boks. Solid kasser fremstillet af plast eller tunge pap tillade årstidens tøj og diverse genstande skal gemmes ud af stedet indtil det skal bruges. Mærke klart alle uigennemsigtige kasser eller kartoner. Billeder kan også taget og tapede til forsiden af boksen til at identificere sko, hatte eller punge. Sted kasser på høje hylder, hvis ikke brugt ofte og på lave hylder nær gulvet, hvis der kræves mere klar adgang.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com