Fladt tag reparation Tips

September 12

Flade tage kan være lidt tricky at reparere end skrå tag, fordi de er designet til at holde stående vand, hvilket gør det vanskeligt at foretage en vandtæt reparation. Hvis instruktioner til reparation af et fladt tag synes mere kompliceret end du forventede, kan du foretage en opringning en tagdækning entreprenør i stedet for at forsøge reparation selv. Ellers vil nogle flade tag reparation tips lokke dig til at tage et skud på den.

Reparere en lille område

Lille beskadigede områder af et fladt tag kan bedst kan repareres ved at fjerne det beskadigede område og erstatte det med en ny sektion. Grab en kost og feje alle snavs og grus fra hullet eller den beskadigede del af taget. Smid ikke grus. Brug en straight-kanter hobbykniv til at fjerne det beskadigede område. Skåret ud af en rektangulær sektion af tagmateriale. Dette vil tage nogle indsats. Du bliver nødt til at skære igennem det første lag af materiale og derefter begynde at skære gennem andre lag, der er beskadiget.

Forberede afsnittet udskiftning

Skære en udskiftning sektion af tagmateriale fra en asfalten rullesten eller rulle tagdækning. Udskiftning stykke bør være omtrent samme størrelse som det afsnit, du har fjernet. Sprede nogle plastik tagdækning reparation cement inde i området udskæring. Sørg for at du cement op over kanten af afsnittet udskæring. Sæt plasteret ordentligt på plads og derefter søm plet omkring omkredsen af afsnittet med nogle galvaniseret tagdækning reparation negle, der er fordelt omkring 2 inches fra hinanden.

Skåret ud en anden udskiftning patch, der er 4 inches større end den første udskiftning patch, så det vil overlappe den første patch med 2 inches på hver side. Dække den første udskiftning patch med tagdækning cement, udvide det udenfor den lappe omkredsen af omkring 3 inches. Tryk ned den anden udskiftning patch og holde den på plads mens du cement og søm det på samme måde du gjorde den første udskiftning patch.

Rydde op

Efter cementen er begyndt at sætte feje tilbage grus på toppen af patch til at hjælpe med at holde det på plads. Vind kunne nemt afhente din patch job og bære det væk, indtil cementen er hærdet.

Quick Fix

Undersøge alle lavere liggende områder af det flade tag at finde utætheder, hvilket er hvor skaden ofte opstår på grund af vandets forbindelsesgruppering. Bruge nogle absorberende materiale og klude til at suge vandet op. Når de er helt tørre, begynder på udkig efter blærer eller revner i taget. Når du finder en blister, åbne det med en kniv. Kontrollér kniven kommer ikke for dybt eller det vil forårsage mere skade. Dræn vand fra inde blister og vente på området for at tørre. Anvend nogle tag cement til reparation og stramt forsegle det.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com