Hvordan til at rense et rum efter Viral Meningitis

September 13

Viral meningitis er en infektion i membraner omkring hjernen og rygsøjlen, som forårsager alvorlig influenza-lignende symptomer. Viral meningitis smitter og spreder sig via kropsvæsker, især slim, spyt og afføring. Ifølge Centers for Disease Control og beskyttelse (CDC), de virus, der forårsager meningitis kan udliciteres gennem kontakt med genstande, der håndteres af smittede personer og kan være til stede på overflader i dage. Efter et angreb af viral meningitis, er det derfor afgørende at rengøre og desinficere forurenede områder for at forhindre yderligere spredning af sygdommen.

Instruktioner

•Scrub alle overflader i et værelse, borde, reoler og dressers, ved hjælp af en blanding af opvaskemiddel og varmt vand anvendes med en svamp. I et badeværelse, krat ned den vask, toilet, bordplader og brusekabine; i et køkken, krat bordplader, vask og komfur.

•Forbered en løsning af ¼ kop af blegemiddel blandet med en gallon af varmt vand. Desinficere alle bare-renset områder ved at tørre dem med løsningen på en svamp. Brug gummihandsker, som blegemiddel kan irritere huden.

•Rens og desinficere alle objekter, der berøres ofte af flere personer. Dette omfatter dørhåndtag, skuffen trækker, lyskontakter, telefon modtagere, køleskab håndtag, fjernbetjeninger og kommunale apparater såsom hårtørrer eller kaffemaskiner. Du kan bruge en svamp og den samme blegemiddelopløsning, eller du kan finde det mere bekvemt at bruge en desinficerende spray og papirservietter. Sørg for den vare, du vælger er specifikt mærket "Desinfektionsmiddel" og har en EPA/CVR-nummer på etiketten.

•Wash alle plader, briller og redskaber i varmt vand. Brug masser af vaskemiddel og skrub godt, eller køre dem gennem opvaskemaskinen. Hvis det ønskes, kan du dykke disse elementer i opløsningen blegemiddel til at dræbe alle spor af vira, men sørg for at vaske og skylle væk blegemiddel.

•Fortsæt rengøring af værelse, som du normalt ville. Hvidvaske lagner, pudebetræk og håndklæder. Indsamle og kassér brugte væv. Tage ud papirkurven.

Tips & advarsler

  • Engangs pre fugtede sanitizing klude er et godt valg til brug til desinficering af små områder som doorknobs, telefoner og lyskontakter. Igen, check etiketten for at sikre, at produktet er EPA-approved.Take særlig forsigtig ved rengøring en børnehave eller en lille barns værelse. Ble skiftende områder bør være desinficeret og beskidte bleer skal fjernes. Sættetid legetøj i opløsningen blegemiddel, så skyl dem godt under frisk rindende vand.
  • Viral meningitis er sjældent dødelig, men det er en alvorlig sygdom. Nogen inficeret med viral meningitis bør se en læge for korrekt behandling og at udelukke muligheden for en mere alvorlig tilstand, såsom bakteriel meningitis.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com