Sådan fjernes en Deadbolt afløse fra en dør

September 14

Sådan fjernes en Deadbolt afløse fra en dør

I løbet af remodellering hjem og redde hardware, har jeg ofte fundet døre og dørkarme, der blev beskadiget af et tilsyneladende forsøg på at tvinge åbne en deadbolt låse på døren. I nogle tilfælde, dette kan have været udført af en ubuden gæst, men oftest det resulterede fra frustration skyldes låsen har været fast eller mekanisme fastklemte. Men at fjerne en deadbolt er en enkel procedure, der generelt kræver kun brug af en skruetrækker.

Instruktioner

Sådan fjernes en Deadbolt afløse fra en dør

•Start ved at få adgang til indersiden af døren, hvis bolten er låst eller fastklemte, indtaste via et vindue eller fjernet loft panel, hvis det er muligt.

•Locate skruer på indersiden frontpladen af deadbolt. I eksemplet afbilledet her, er skruerne på hver side af håndtaget bruges til at slå bolten manuelt. Vælg den rigtige type og størrelse skruetrækker (standard flade eller cross-fordybning), og fjern skruerne. Skafter af skruerne er lange, med en fin tråd, og det kræver normalt en rimelig mængde af tid til at fjerne dem. Noter af sekvensen i som du fjerne dele, i tilfælde af at du vil erstatte dem i den rigtige rækkefølge og placering.

•Tag indersiden frontpladen. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at vende faceplate'n mod uret til at skrue det fra montering, men oftest frontpladen vil blot trække lige ud.

•Fjern den frontplade fra den modsatte side af døren. Generelt skal denne plade vendes mod uret til skrues. I nogle tilfælde kan der være en lille sæt-skrue på undersiden, der skal fjernes før frontpladen kan vendes. Inde i den forreste frontpladen er låsemekanisme for deadbolt. Hvis låsen er designet til nøglebaseret indrejse, vil mekanismen glide ud med frontpladen. I andre designs, mekanismen er nedenunder frontpladen og skal fjernes separat. Efter dette er kan realiseret, bolten normalt være unjammed eller låst op ved at indsætte en flad-head skruetrækker ind i åbningen, hvor skaftet af låsemekanismen var tidligere placeret, og dreje den manuelt.

•Fjern den glidende bolt ved at dreje dør på den smalle kant og lokalisere den sæt-plade, som har to skruer, en på toppen af den bolt ende og en nedenfor. Fjern skruerne med en skruetrækker. Sæt-pladen vil ofte blive knyttet til bolt og dens ærme, og vil glide ud som én enhed. I nogle ældre modeller fjernes plade og bolt med ærme separat. Opgaven er nu færdig.

Tips & advarsler

  • Et par nåle-næse tænger eller en tynd-bladet kniv er god valgfrie værktøjer til at hjælpe løsne, lirke og fjerne dele.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com