Hvordan man Wire en 240V elektriske Receptical

September 14

Hvordan man Wire en 240V elektriske Receptical

Power er leveret til en North American hjem af to varme ledninger, hver transporterer elektricitet ved 120 volt og en tilbagevenden wire. De fleste kredsløb i hjemmebrug kun én af disse varme ledninger, men nogle apparater, energi-intensive dem som tørretumblere eller brændeovne, nødvendigheden af dem. Sammen, leverer de 240 volt. For at wire en 240-volt beholder, du har brug for en fire-strand dirigent med to varme ledninger, farvet rød og sort, en hvid neutral eller returværdien ledning og en nøgne jordledning. Wiren skal også være tykkere end for en 120-volt kredsløb.

Instruktioner

•Drej slukke for strømmen til kredsløbet ved at flippe ud den to-bande breaker, der styrer det. Afbryder du nødt til at slukke bør mærkes, men hvis du ikke er sikker på, hvis du har slået rigtigt, teste kundeemner på kablet med en spænding tester. Placer en af terminalerne i testeren på enden af den røde eller sorte ledning og den anden på den hvide. Hvis kredsløbet er levende, vil det læse 240 volt. Hvis afbryder er slukket, vil det læse 0.

•Træk kabler gennem bagsiden af den elektriske boks i væggen og Giv dig selv omkring 8 inches af slæk. Afbrød omkring 6 inches af beklædningen med en hobbykniv, så udsætte 1/2 tommer på enderne af de isolerede ledere med en wire stripper. Hvis ledningen er for tyk til din stripper, bruge en hobbykniv.

•Slip en mudder ring over ledningerne og knytte den til den elektriske boks med de skruer, der fulgte med ringen. Mudder-ringen er en adapter med huller i sider, top og bund til fastgørelse en 240-beholder til en standard elektrisk box.

•Løsn terminalen skruer på en 240-beholder med en skruetrækker. Indsæt enderne af de røde og sorte ledninger i fastspænding hullerne bag messing skruer, så spænd skruerne. Det er ligegyldigt hvilken messing terminal du tillægger den rød eller sort ledning. Indsæt den hvide ledning ind i fastspænding hullet bag sølv skruen, og den nøgne ledning bag den grønne skrue.

•Skub ledningerne i boksen elektriske derefter skrue beholderen på mudder-ringen. Du kan vedhæfte det lodret eller vandret, alt efter hvad der er lettere. Tilslut apparatet og tænde breaker.

Tips & advarsler

  • Tjekke strømstyrke bedømmelse af apparatet og kredsløbet før du vælger en beholder. De har forskellige pin-konfigurationer afhængig af om de er for 20, 30 eller 50 amp kredsløb.
  • 50 amp kredsløb kræver seks-gauge wire, som er meget tyk. Være sikker på det elektriske felt er stor nok til at rumme det. Du kan få mere plads i boksen ved hjælp af en mudder ring med en større forskydning.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com