DIY sandsække

September 17

DIY sandsække

Sandsække kan give effektiv oversvømmelsessikring for strukturer på lav jord. Vægt og fleksibilitet af sand skaber en vandtæt forsegling, når poserne er stablet til at bygge en barriere mellem hjem fundamenter og potentiale for stigende vand. Sandsække kan købes hjemme levering butikker, men i nogle situationer, oversvømmelse, en tur til butikken er ikke muligt. Hvis du bor i oversvømmelsestruede områder, lave din egen sandsække i forvejen eller holde forsyninger på side for at gøre dem, hvis og når de er nødvendige.

Instruktioner

•Line jute poser med plastikposer ved at placere plasticpose inde i jute taske således at åbningen af plasticpose linjer med åbningen af jute taske. Sækkene skal være af samme størrelse. Den plastik liner er valgfri, men det vil holde den sand tør, som holder sandsæk på en håndterbar vægt.

•Shovel sand i plasticpose. En partner kan holde posen på jorden i nærheden af sand bunken og holde den åben mens du skovl. Sørg for at placere skovlen i posen ved deponeringen sand for at undgå rod og affald.

•Fyld taske indtil det er halvvejs fuld. En helt fuld pose kan være for tung at bære og kan efterlade huller når det bruges som en barriere. Posen bør ikke veje mere end 30 til 40 pounds.

•Klippe 1-fods længde af rebet til at bruge som en uafgjort. Hold plasticpose og jute taske åbninger sammen og twist den øverste del af poser sammen til at lukke åbningen.

•Tie reb rundt twist nær toppen af posen. Poser bundet for tæt til i bunden tillader ikke nok bevægelse for sandsække til at passe sammen for at danne en solid barriere. Knude reb sikkert at lukke posen så sand ikke sive ud, når posen er kastet eller vendte på sin side.

Tips & advarsler

  • Sandsække kan være enhver størrelse, men større tasker er lettere at stable effektivt. North Dakota State University anbefaler tasker, der er omkring 14 inches lang og 24-26 inches lang. Hvis der ikke findes sand, kan jord, silt, ler eller kattegrus arbejde godt. Plasticforet jute poser er tilgængelige, hvis du foretrækker.
  • Bære beskyttelsesbriller og handsker når skovle sand eller holder posen. Bruge dine knæ når du løfter sandsække for at undgå rygskade.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com