Sådan Care for Nematanthus Gregarius guld fisk plante

September 17

Sådan Care for Nematanthus Gregarius guld fisk plante

Dens lyse orange blomster virkelig ligne guldfisk, som er oprindelsen til det almindelige navn for planten kendt botanically som Nematanthus gregarius. Native til regnskove i Brasilien, guldfisk planten vokser oprejst, når det er unge, men grenene flop over og det ser ud til at trail som det aldre. Blade og stængler er tykke, kødfulde og lidt saftige udseende. Tjekke anlægget ofte for mealybugs og spider mider, to skadedyr, der plager medlemmer af Nematanthus slægten.

Instruktioner

•Grow din guldfisk plante i den filtrerede sollys i et sydvendt vindue. Lysniveauet, der er alt for lav vil forhindre guldfisk plante fra blomstrende. Mod nord, sætte en grow lys i nærheden af anlægget og holde det på mindst 12 timer om dagen. I tropiske områder, hvor ingen fare for frost, vokse guldfisk plante i delvis skygge.

•Maintain omgivende dagtimerne værelse temperaturer over 65 grader F og ingen køligere end 55 grader om natten. Disse er de mindste temperaturer; guldfisk plante foretrækker varmt vejr.

•Kapacitet din guldfisk plante når overfladen af jorden føles tør at røre ved, cirka to gange om ugen. Vand grundigt så vandet løber ud af drænhuller i bunden af puljen.

•Tilvejebringelse ekstra fugtighed indendørs ved at køre en elektrisk luftfugter i rummet guldfisk planten vokser i. Selvom dug er gavnlige, indeholder det ikke de konsekvente høje niveauer af fugtighed, guldfisk planter skal trives.

•Fertilize plante hver måned i løbet af vækstsæsonen med en afbalanceret, vandopløselige vegetabilske fødevarer blandet efter producentens etiket retninger. Må ikke fodre guldfisk plante i vintermånederne, medmindre de nye blade vokser i små og farven synes falmede. I dette tilfælde anbefalede give planten en dosis af vandopløselige vegetabilske fødevarer blandet på halv producentens styrke. Genoptage fodring med fuld styrke løsning når mere aktive og robust vækst begynder eller når dagene forlænge i slutningen af vinteren.

•Plant guldfisk plante i en rig, frugtbar, godt afdrypning jord, der bevarer fugt. En kommerciel pottemuld blandet specielt for afrikanske violer fungerer godt for guldfisk plante. Det vil endda vokse i en soilless potning mix, især når der dyrkes som en indendørs potteplante.

Tips & advarsler

  • Beskære spidsen af grenene, hvis anlægget begynder at se en lille langbenet. Det bliver snart forgrene sig og danne en fyldigere modellen.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com