Sådan får du sølvpapir Off en elektrisk komfur

April 15

Sådan får du sølvpapir Off en elektrisk komfur

Sølvpapir kan virke som et godt materiale til foring brænder plader--indtil en pot overløb og flydende heats med sølvpapir til at danne en klæbrig rod. Sølvpapir lagde på en hot komfur kan faktisk smelte til komfur, at skabe et endnu større problem. Hvis du vil fjerne smeltet tin folie fra en elektrisk komfur, konsultere din instruktionsbog først. Undgå slibende rengøringsmidler eller rengøring pads, der kan ridse en emalje, rustfrit stål eller glasoverflade.

Instruktioner

•Tag nogen løse stykker af tin folie med fingrene og kassere dem.

•Soak en mikrofiberklud i meget varmt vand og vride det ud lidt så kluden er stadig temmelig fugtig. Placer kluden over sølvpapir og vente 20 minutter. Det varme vand løsner enhver klæbrige madrester, såvel som smeltet tin folie.

•Scrape off den løsnede sølvpapir med en plastik skraber, spatel eller barberblad. Barberblade er sikkert for glas komfur toppe, men kan ridse emalje og rustfrit stål brændeovne. Hvis det er nødvendigt, genanvende varm klud for at suge genstridige områder.

•Applicer en lille mængde af kommerciel komfur top rengøring fløde eller mix bagepulver med vand til at danne en tyk pasta. Anvende renere eller Indsæt til komfur toppen når sølvpapir er fjernet. Gnid med microfiber klud til at fjerne enhver resterende rester eller klæbrighed. Skyl med rent vand og tør.

Tips & advarsler

  • Vent indtil komfur er cool før du forsøger at rense den. Placere en varm klud på et varmt komfur kan beskadige overfladen.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com