Sådan har en vellykket værftet salg eller garagesalg

September 22

Sådan har en vellykket værftet salg eller garagesalg

Når vejret varmer og kyndige shoppere hit vejen i jagten på værftet salg tilbud, de kan have nogle meget konkrete idéer om, hvad der gør en god værftet salg. Selv om de eftertragtede elementer varierer afhængigt af behov og smag af oven i købet jæger, er der nogle fælles forventninger. Opfyldelse af disse forventninger sætter dig i stand til at køre en vellykket værftet eller garage salg og bringe i de fleste penge muligt.

Instruktioner

•Vurdere de emner, du ønsker at sælge i din værftet salg til at afgøre, om du har nok varer. Hvad synes lige horder af ubrugte varer kan pludselig ligne en samling af smykker når det er sat på et bord. Hvis dine varer kan nemt vises på et lille bord, overveje at deltage i andre til en Fællesskabet værftet salg til at øge trafikken.

•Gather emner til din værftet salg på ét sted. Vente til dag i salg til at indsamle elementerne, sidste minut spilder tid og skaber forvirring. Du bør vide præcis hvad sælger du længe før den store dag kommer.

•Indstil en dato til værftet salg mindst to uger i forvejen. Check din lokale avis til andre arrangementer i dit nabolag, der kan forstyrre dit salg. Husk på at nogle gange, neighborhood events trække ekstra trafik til dit nabolag og kan være gavnligt.

•Vælg en placering til din værftet salg. Din forhave er muligvis den mest praktisk for dig, men hvis du bor i et out-of-the-way område, det kan ikke være den bedste placering til at trække trafik. Typisk, meget synlige steder i berejste områder trække mere trafik. Overveje at hoste din salg en nabo derhjemme eller på et større loppemarked område, hvis lufttrafikken i begrænset i dit nabolag.

•Advertise dit salg. At tage ud en lille annonce i papir eller online og skabe flyers til at vise rundt i nabolaget øger din eksponering. Omfatte en iørefaldende skrive op på dit salg, herunder typen af elementer lejlighedskøb jægere vil finde. Tilføje din adresse og være specifikke. A street nummer kan betyde noget til dem fra andre kvarterer, omfatter retninger i forhold til seværdigheder i dit område. Tilføje dit telefonnummer eller e-mail adresse, hvis du ikke har noget imod fielding spørgsmål før dit salg.

•Rens og reparation alle elementer for dit salg. Visning af snavsede eller brudt elementer sender den besked, at du virkelig ligeglad med dine emner eller dine kunder. Ren elementer vises smukt tendens til at samle højere priser end dem, der er simpelthen smidt i en boks eller stablet på græsplænen.

•Visit værftet og garage salg i dit område for at få ideer til prissætning. Priser varierer efter kvarter og regionen. Holde dine priser i den samme række som andre i din placering for de bedste resultater.

•Display priser på et synligt sted. Selvom du ikke behøver at sætte et prisskilt på hvert par jeans, er et skilt, der angiver prisen for jeans nødvendige. Mange handlende undgå ikke-markerede elementer.

•Sæt op et tegn om morgenen af salget. Tage sig tid til at skabe et attraktivt tegn. Et træ tegn tiltrækker opmærksomhed, men ikke nødvendigt. Bruge plakat bord eller skum bestyrelsen for base og stencil på ensartet formede breve. Siden af en papkasse med "værftet salg" scrawled i markør kan tiltrække nogle opmærksomhed, men ikke alle vil være positiv.

•Sæt en tabel for arbejdstagere i nærheden af forsiden af værftet salg så besøgende nemt kan identificere, hvem er i afgift. Hvis du kører en multifamily salg med flere tjenere, overveje iført forklæder eller matchende t-shirts for at gøre det let at identificere arbejdstagere fra shoppere.

•Sørg venlig og høflig overfor kunder, give dem din opmærksomhed, når det er nødvendigt. Dette omfatter, afstå fra at sladre med andre familiemedlemmer eller venner under salg, opholder sig ud af telefonen og taler høfligt til alle besøgende. Undgå at lade unge børn og kæledyr til at spille under fode. Ikke alene udgør dette risikoen for skade, det tager opmærksomheden væk fra opgaven ved hånden--kører en succesfuld værftet salg.

•Sharpen din verbale færdigheder og være klar til dicker. Mange erfarne lejlighedskøb jægere ankommer med en forventning om, at dickering er en del af processen og føler, at de har fået en god deal, hvis du sænker dit pris--bare for dem. Ved hvor lavt du er villig til at gå og lad shopper dicker for denne pris.

Tips & advarsler

  • Tilføje en kurv af smykker til børn og sælge dem for øre.
  • Overveje en "fri elementer" del med småting.
  • Organisere bøger, så kunderne kan se titlerne. Mens det kan være fristende at placere dem alle i en boks, hvis shoppere ikke kan se titlen, vil ikke de købe bogen.
  • Omfatte "ingen early birds" på din tegn og i din annonce, hvis tidlige besøgende er et problem for dig.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com