Hvordan at rengøre saltet Windows

September 24

Hvordan at rengøre saltet Windows

Windows er designet til at give husejere og indendørs beboere en udsigt over udendørs uden at udsætte dem for elementerne, så de tager hovedparten af udendørs forhold, herunder nedbør, vind og temperatur svingninger. Hvis du bor i et område nær en krop af saltvand, som havet, kan du finde, at dine vinduer over tid vil udvikle en tyk oprustning af salt, der kan blokere dit udsyn indefra og ødelægge det udvendige udseende af dit hjem. Rengøring væk disse saltaflejringer vil forlade udendørs visning og dit hjem ser sit bedste.

Instruktioner

•Rinse jeres Vinduer hos en lys spray fra en slange til at banke off enhver løs salt. Hvis du skylle og tørre din windows om en gang om ugen, kan du forhindre store salt oprustning på vinduerne.

•Fyld en spray flaske med hvid eddike og spray det på saltet glas vinduer. Tillad syren i eddike til at opløse saltet i fem minutter før du fortsætter.

•Scrub off alle løsnede salt med en ru svamp eller en børste med plast børster. Brug ikke metal på windows, eller du kan alvorligt ridse glasset. Skyl vinduet med rent vand for at fjerne resterende eddike.

•Dampen en klud eller svamp i mineralske spiritus og gnide på enhver stædig eller sidder fast på saltaflejringer. Mineralske spiritus er en stærkere kemiske renere, der vil fjerne enhver resterende salt indskud. Skyl overfladen med rent vand, når alle salt er fjernet.

•Tør windows med køkkenrulle eller en fnugfri håndklæde eller klud til at fjerne resterende vand. Vand på vinduerne kan faktisk hjælpe salt holde sig til vinduerne, så sørg for de er tørre efter hver rengøring.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com