Hvordan at interviewe en del tid hus renere

September 24

En husholderske er en person, du ansætter til at hjælpe dig med huslige pligter når du ikke har tid eller initiativ til at gøre disse gøremål selv. En deltids husholderske er en, der ikke skal leve med dig og kun kommer til at arbejde på en bestemt tidsplan. Deltid husholdere kan arbejde for flere familier på en gang. Nogle husholdere kan lejes gennem arbejdsformidling. Placering virksomheder vil typisk gøre interviewe for dig og kontrollere, at husholdersken er troværdig. Når du vælger en privat deltid husholderske, men skal du gøre at interviewe dig selv. At vide, hvordan at interviewe en husholderske og stille de rigtige spørgsmål på forhånd kan hjælpe dig med at få en fornemmelse for den enkeltes personlighed og om du har tillid til dem nok til at give dem adgang til dit hjem.

Instruktioner

•Spørg for faglige referencer. En potentiel husholderske bør kunne give dig navne og numre af nuværende eller tidligere arbejdsgivere. Ved at kontakte dem, der har arbejdet med husholdersken i fortiden, kan du få vurderinger af husholderskes arbejde og adfærd, der vil hjælpe dig med at træffe en informeret beslutning om ansættelse.

•Få et estimat for tjenester. Husholdere kan opkræve overalt fra $20 til 60 dollars en time eller mere. Afhængigt af størrelsen af dit hjem og rengøring opgaver du ønsker udført, kan prisen være mere end du kan mageligt råd. At få et estimat fra husholdersken under interviewet vil hjælpe dig med at undgå enhver fakturering overraskelser i fremtiden. Det beløb, en husholderske vil opkræve kan variere afhængigt af området i som du lever og andre faktorer.

•Spørg husholderske til at fortælle dig om ham eller hende selv. Ved at lytte til de personlige oplysninger, der er frivilligt, kan du fastslå arten af den husholderske familieforhold og andre forpligtelser. Dette bør give dig et indblik i den moralske fiber for enkelt og hvorvidt der er nogen personlige problemer, der kan forstyrre job ydeevne i fremtiden.

•Inquire om husholderskes sidste job. Hvis husholdersken blev fyret, kontrollere, at den arbejdsgiver, der fyrede husholdersken er på listen over referencer du blev leveret. Verificere grunden til husholdersken blev udgivet fra deres sidste job før de foretager en leje beslutning.

•Request husholderskes tilladelse til at udføre en kriminel baggrund check. Samtidig med at finde ud af, at en person har begået er en mindre forseelse, ligesom en trafikforseelse, næppe en god grund til ikke at ansætte dem, at opdage en forudgående dom for en mere alvorlig forbrydelse, som tyveri eller narkotika besiddelse, giver anledning til bekymring. Den nationale sammenslutning professionel baggrund Screenere på NAPBS.com kan hjælpe dig med at finde et velrenommeret selskab i dit område for at udføre en kriminel baggrund check.

•Spørg husholderske om rengøring tidsplaner. Hvis du ikke er komfortable med nogen rengøring dit hjem uden at du er til stede, er dette vigtige oplysninger at indsamle før ansættelse hjemmehjælp, således at du kan gøre ordninger for at være hjemme når Husholdersken ankommer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com