Hvordan at skære en lille sten til flise

September 25

Hvordan at skære en lille sten til flise

Sten som marmor, skifer, granit og kalksten er populære materialer til flise. Hver af disse klipper har unikke farver og teksturer, som gør fliserne en interessant accent i dit hjem. Du kan klippe stykker af sten ind fliser til dine projekter ved hjælp af en våd så. Vanskeligheden ved projektet afhænger af typen af rock du vælger da nogle af klipperne er hårdere og har mindre foliering.

Instruktioner

•Indstil rock på en flad overflade, og måle længde, bredde og tykkelse pladen ved hjælp af et målebånd. Hvis rock plade har en flad bund overflade, tillægger den våde så udstyret med en diamant klinge og skære basen, så det flugter og sidder niveau slab.

•Mark rock med kridt linjer, hvor du vil skære klippen, så linjerne danner et gitter, der svarer til længde og bredde af den færdige flise. For eksempel, hvis du ønsker fliser, der er 4 inches square, bør kridt linjer være fire inches fra hinanden i to retninger.

•Sæt rock til våde så udstyret med en diamant klinge, og skær langs kridt linjer. Når du er færdig med disse indledende nedskæringer, har du flere blokke af rock. Bruge savens guide til at gøre lige nedskæringer. Fliserne skal være den korrekte bredde og længde på dette punkt.

•Mark hver rock blok med kridt linjer svarer til flise tykkelse. For eksempel, hvis dine blokke er 2 inches tyk og ønskede fliser, der er halvdelen tommer i tykkelse, gøre kridtstreger på blokken på halv-tomme mellemrum.

•Klippe rock blokke langs kridt linjer, som du har markeret til flise tykkelse. Når du har fuldført disse nedskæringer, vil du have flere fliser med den korrekte længde, bredde og tykkelse.

Tips & advarsler

  • Bære passende sikkerhedsudstyr såsom beskyttelsesbriller og en støvmaske mens bryde og skære rock da skære sten kan producere betydelige støv.
  • Følg alle våde saw producentens sikkerhedsanbefalinger.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com