Hvor hen til bane & Design med mursten

April 17

Hvor hen til bane & Design med mursten

Mursten fortove har været brugt i mere end 5.000 år. Nogle engelske mursten baner datoer til kong Henry VIII og tidligere og mange amerikanske byer stadig bruges gader brolagt med mursten i kolonitiden. Beton har erstattet mursten i mange hjem applikationer, fordi det er billigere og næsten så holdbare. Men murstenene er normalt mere farverige og mere attraktivt og kan lægges i en næsten uendelig række af stilarter og mønstre. Standard mursten er ca 2-by-4-by-8-inches men variationer omfatter firkanter, oversize rektangler og specielle figurer som ottekanter og "biskoppens hat" med koniske sider.

Instruktioner

•Vælg en mursten stil og farve for at matche din indretning og designe et mønster til at passe Murstenen. Standard mursten kommer i farver fra hvid til dyb rød eller brun. Bland farver, tilfældigt eller i faste mønstre såsom vinker linjer eller firkanter afbrudt i baggrunden mursten, visuelt interessant terrasser og gangbroer. Variere layouts i samme størrelse og farve af mursten, med sildeben, basketweave eller kører bond mønstre. Lægge mursten side om side med selv leddene, men varierer, ved at dreje mursten den modsatte retning i næste afsnit. Bruge et mønster til indersiden af en gårdhave eller gåtur, et andet mønster for en kant.

•Sæt din endelige design på papir og størrelse dit projekt til mursten dimensioner, for eksempel bredder i multipla af fire standard mursten. Markere omridset af dit projekt med træ stakes og Selvbygger sejlgarn. Udgrave rummet med en skovl eller gravemaskine mindst seks inches, dybere for indkørsler eller områder, som vil bære tunge vægte. Dække det med landskab stof til blok ukrudt, hvis det ønskes. Kompakt to inches af medium grus og top, med to inches af medium sand. Glat og niveau sand med et langt bord.

•Installer mursten starter på et hjørne og arbejde på tværs og op område i det valgte mønster. Lægge mursten med huller, hvis du ønsker en antik look med brede sømme; placere dem tæt ved at installere en mursten og indstille næste på plads ved at sætte sin nederste side på toppen af naboen og skubbe lige ned. Skære mursten med en murværk så hvis nogen halv-blokke er nødvendige for at gøre et mønster, som en kører obligation, hvor leddene overlapper i en mursten. Basketweave med to mursten én måde og to modsatte og sildeben, med en mursten slutningen på siden af en anden, kan kræve forskellige udskæringer.

•Test niveau af projektet som du arbejde og igen, når installationen er fuldført. Justere eventuelle uregelmæssigheder ved tilføjelse eller fjernelse af sand under en mursten. Afslutte projektet af fejer sand over mursten og i sømme; Brug polymere sand, som har en bonding agent, som vil besegle leddene en gang dæmpet. Det kan tage flere dage af fejer for at få alle leddene fast fyldt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com