Hvad er farerne ved Clorox blegemiddel?

September 30

Klor-baserede blegemidler, ligesom Clorox, er almindelige i mange husholdninger. Mange mennesker er ikke klar over de potentielle sundhedsrisici af klor og de organiske klorforbindelser, der kan dannes i nogle tilfælde. Klor-baserede blegemiddel, når det kombineres med flere andre fælles husstand rengøring forbindelser, i meget giftigt og har resulteret i en række dødsfald.

Dioxin

Et biprodukt af klor og klor-baserede rengøring leverancer kan være dioxin. Dioxin er et langt mere potent kræftfremkaldende end den forbudte pesticider DDT. Dioxiner kan danne som de klorerede blegemiddel kombinerer med andre materialer. Dioxiner ikke nedbryde og forblive i miljøet i mange år.

Chloroform

Ved hjælp af klor-baserede blegemiddel i vaskeriet kan resultere i en anden kræftfremkaldende, chloroform. Niveauer af chloroform lavet ved brug af klor blegemiddel i vaskeriet er dog forholdsvis små. Det er uklart, om disse chloroforms er tilstrækkeligt til at forårsage kræft.

Ætsende

Klor-baserede blegemidler er ætsende og ofte mærket som sådan. Klor blegemidler skal fortyndes eller de kan forårsage forbrændinger af huden og irritation og skade andre hjem overflader.

Blandet med ammoniak

Hvis klor blegemiddel kommer i kontakt med ammoniak, resulterer den resulterende blandingen normalt i skabelsen af chlorgas. Chlorgas er meget giftigt, og dødsfald som følge af utilsigtet blanding af klor blegemiddel og ammoniak er opstået. Chlorgas tårer nasal passager, luftrør og lunger ved at forårsage massive cellulære skader. Hvis du har både klor blegemiddel og ammoniak i dit hjem, skal du være meget omhyggelig med at alle er klar over denne potentielt dødbringende biprodukt.

Ud over chlorgas, kan blande klor med ammoniak resultere i kvælstof titantetrachlorid. Enhver titantetrachlorid er et meget giftigt stof. Kvælstof titantetrachlorid er også yderst eksplosiv. En anden eksplosive potentielle biprodukt af en klor-ammoniak blanding er hydrazin.

Blandet med syrer

Chlorgas kan også dannes, når klor blegemiddel blander med visse rengøringsmidler, der indeholder syre, som eddike og nogle dræne rengøringsmidler eller fjernelse af pletter produkter. Dette kan være særligt farligt blegemiddel indeholder kemikalier for at maskere klor lugt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com