Mider & myrer på Hibiscus

April 19

Mider & myrer på Hibiscus

Hibiscus planter er hårdfør Prydplante, men de er ikke uigennemtrængelig for problemer; de kan udvikle skadedyrsangreb, der kan holde dem fra at nå deres fulde potentiale. Mider og myrer på hibiscus er to af de mest almindeligt observerede pest problemer i hjemmet haver, og har brug for at blive behandlet for din hibiscus trives.

Mider på Hibiscus

To typer af mider inficere primært hibiscus. Spider mite er meget lille, med en rød udseende, og typisk ses på undersiden af bladene. Et fingerpeg, der indikerer tilstedeværelsen af spider mider er silke indskud og stropper blade og bladnoder. Erinose miden er også diminutive at se med det blotte øje. Det tydeligste tegn på infektion er fløjlsagtig udseende vækster eller galls, der danner på bladene. Disse galls typisk variere fra gul til grøn farve.

Myrer på Hibiscus

Myrer på din hibiscus er faktisk et sekundært symptom på et mere alvorligt problem---bladlus. Bladlus feed på hibiscus planter og producere en sød, klæbrig sekretion kendt som honningdug, som de indbetaler som en film over bladene af din hibiscus. Myrer er tiltrukket af dine hibiscus planter ved af honningdug. Honeydew øger også chancerne for, at din hibiscus vil indgå en svampe infektion.

Behandling

Tørre ned din hibiscus med en alkohol-gennemblødt klud kan hjælpe med at fjerne æg og silke indskud fra mider. Insektbekæmpelsesmidler olier er effektiv i styringen mider, bladlus og myrer på hibiscus, men skal udvises omhu i deres brug. Hibiscus planter er følsomme over for disse pesticider. Planterne kan lide brun, curling blade og en reduktion i blomstrer når behandlet med disse olier. Phosphorholdige pesticider som malathion kan også skade bladene eller endog dræbe anlægget. Et sikrere alternativ er en økologisk insekticider som thuricide eller OrganicPlus. Acephat fungerer også godt. Hibiscus planter reagere bedre hvis programmer er begrænset til morgentimer, når de er mindre aktivt metaboliske.

Forebyggelse

Undgå at bruge pesticider undtagen i tilfælde af et igangværende angreb, da det er vigtigt at fremme en sund befolkning af naturlige insekt rovdyr såsom minut pirat bugs. Vær sikker på at karantæne alle nye planter før indførsel i større haven for at sikre, at du ikke vil bringe en inficeret plante blandt et sundhedstegn. Indføre kommercielt tilgængelige naturlige insekt fjender, såsom underbudspriser mider, i din have til at kontrollere uønskede mider, myrer og bladlus.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com