Hvordan til at plante grøntsagsfrø i Potter

October 3

Hvordan til at plante grøntsagsfrø i Potter

Plante grøntsagsfrø i Potter indendørs til at få et forspring på vækstsæsonen. Du kan styre jord medier, ukrudt og insekt angreb, fugt og sollys til at starte en sætteplante under de bedste betingelser. Plantning grøntsagsfrø i Potter ikke kræver havearbejde ekspertise eller medføre høje udgifter. Denne form for udplantning er behageligt, afslappende og sparer penge på udgifterne til grøntsager.

Instruktioner

•Fyld tørv puljen til inden for 1 tomme af den øverste kant med en steriliseret lightweight vækstmedium, der dræner godt mens du holder vand; mulighederne er sphagnum, savsmuld, perlite, vermiculite eller en lignende soilless blandinger. Bland en time-release, pelleted 14-14-14 gødning med vækstmedium ifølge pakke retninger.

•Start frø pot fire til otte uger før omplantning af plantning to til tre frø ¼ til ½ tommer dybt i hver, i fugtige vækstmedier. Dække med plastfolie.

•Sæt puljen i et varmt sted, der modtager seks til otte timer af sollys dagligt, som en syd- eller vestvendt vindue. Supplere naturlige sollys om nødvendigt med fluorescerende belysning, placere lyset 6 inches fra anlægget i seks til otte timer dagligt.

•Tag plastikfolie når udplantningsplanterne begynder at dukke op fra jorden. Tynde planter ud så kun de sundeste man er tilbage i hver potte. Placer sætteplante i fuldt lys, og vand det én gang dagligt af fugtighedsbevarende jord medierne i hele.

•Fertilize når frøplanter dukke op ved at blande en igangsætter løsning af 1½ tbsp. i 5-10-5 kunstgødning med 1 gallon af vand. Derefter modtager hver sætteplante ¼ kop af løsningen hver to uger indtil omplantning.

•Transplant planter ind i haven, når de udvikler to til tre blade.

Tips & advarsler

  • Vælg tørv Potter, der er 3 til 4 inches dyb, tilgængelig på havecentre, at plante grøntsagsfrø og starte stiklinger. Når sætteplante er klar til transplantation til haven tørv pot er simpelthen begravet i jorden, med ingen traumer til anlægget, og vil blive absorberet i jorden over tid. Får ikke løv våd da der fremmer sygdom.
  • Tillad ikke planterne for at blive mættet; dårlig dræning vil dræbe dem.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com