Handlinger til at tage for vandskade i Mobile Home

April 20

Handlinger til at tage for vandskade i Mobile Home

Vandskade i en mobile home er en økonomisk og personligt forsøger erfaring at håndtere. Erindringer og samleobjekter, der kan have været tabt, kan de strukturelle reparationer forårsaget af vandskade være dyrt og tidskrævende at løse. Forebyggelse er altid den bedste indsats for at tage, er ikke hver forekomst kontrollerbare. Der er nogle ting du kan gøre efter den kendsgerning at reparere vandskader i din mobile hjem.

Kalde din Agent

Hvis du har mobilhome dækning eller selv lejers forsikring, skal du kontakte dit forsikringsselskab før du tager nogen aktioner for vandskade i dit hjem. Afhængigt af årsagen til vandskade, kan du have dækning til at hjælpe med eventuelle reparationer til boligen eller refusion for aktiver, mistet eller beskadiget. Din agent vil også rådgive for oprydning procedurer, der ikke vil forstyrre nogen påstand om undersøgelser. Hvis skaderne er omfattende, tage fotos til din personlige reference.

Beskytte dine værdigenstande

Flytte personlige og værdifulde elementer fra området med vandskader. Straks sæt tøj, møbler, tekstiler og bøger ud til tørre. Bruge fans og affugtere til at fremskynde tørringen. Hvis vandskader var nylig, skulle du have noget problem udtørring dine værdigenstande og beskytte dem; men hvis vandet har siddet i en uge eller mere, mange af dine emner kunne være forurenet med skimmelsporer og bør smides væk hvis de er ude af stand til at være grundig rengjort. Brug ikke blegemiddel eller skadelige kemikalier til at rengøre eventuelle organiske materialer. Rådfør dig med din agent eller din lokale afdeling af sikkerhed sikker kemikalier og procedurer for rengøring.

Vand fjernelse

At fjerne det overskydende vand er afgørende i genoprette boligareal i dit mobile hjem. Overveje at leje en licenseret professionel til at behandle vandet samt drab nogen skimmelvækst, der kan være opstået fra vandskader. Læg gennemblødt eller mugne materialer i robust plast trash tasker at forhindre forurener resten af hjemmet som du transportere det udenfor. Begynde ved at trække op gulvtæppet og fjerne den vandlidende padding nedenunder. Fjern beskadigede gips og isolering. Forsøg ikke at geninstallere de gamle materialer; i stedet købe nye varer. Flytte møbler udenfor hvis muligt og separat puder og belægninger til at give maksimal tørring. Shop-støvsugere og tæppe rengøringsmidler er de nemmeste måder at fjerne overskydende vand fra tæpper og møbler. Brug aldrig din støvsuger, da dette kan resultere i elektrisk stød.

Reparation og restaurering

Det er vigtigt, at hver vare bliver helt tørre inden du fortsætter med gendannelsesprocessen. Hvis materialer er stadig lidt våd, vil du ende med en stor skimmel koloni, der vil resultere i dyre reparationer og rengøring. Installer ny isolering, gips og tæppe polstring. Overveje at have dit tæppe professionelt renset for at forhindre skimmelvækst før geninstallere den. Så længe alt er tørt, reparationer bør bevæger sig jævnt og du kan komme tilbage til en normal tilstand af levende. Udfør regelmæssig vedligeholdelse og reparationer hurtigt at undgå fremtidige vandproblemer.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com