Hvornår man skal plante blåbær buske i Kentucky

September 27

Hvornår man skal plante blåbær buske i Kentucky

Blueberry gårde i Kentucky kan producere mellem 5.000 og 11.000 lb. pr. acre, ifølge University of Kentucky. Hjem avlere kan også have succes vokser denne frugt både i haver og containere.

Hvilende

Kentucky blueberry buske skal plantes, mens de er i dvale. Dette er efter den sidste frost i efteråret og før jorden smelter helt i foråret. Dette er typisk overalt fra midt-til slutningen af oktober i efteråret og fra slutningen af marts til begyndelsen af April i foråret.

Retning

Plante rækker i et nord til syd retning om muligt så der kan være en konsekvent mængde eftermiddag sollys. Grave et hul, der er 1-2 inches dybere end rodsystemet i bushen. Tilføje en 4 - til 6-tommer tykt lag af træ bark eller strimlet blade omkring blåbær. Gøre disse ting kan hjælpe med at sikre dine planter kan overleve de barske Kentucky vintre.

Sorter

Plant den rigtige sort for dit område af staten. I vestlige Kentucky, kan du vælge Sierra, Bluecrop eller Nelson. Ozarkblue er godt i østlige Kentucky. Spartan og Bluejay buske vokser godt i alle områder af bluegrass staten. Hertug blåbær trives i nord-centrale og østlige områder.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com