Hvad gør at Winterize udendørs glaserede Potter?

April 22

Hvad gør at Winterize udendørs glaserede Potter?

Glaseret udendørskrukker risiko revner i løbet af vinteren. Disse pot typer knæk når vandet i jorden udvider under frost eller fryser. Derudover kan gartnere med Potter glaseret på ydersiden se deres gryder knæk når vand er absorberet i deres porøse ler materiale. For at beskytte din glaserede udendørs puljen, skal du enten winterize puljen eller bringe det indendørs. Dem med små glaserede Potter kan placere dem inde i garager eller kældre. Store hårdt at flytte gryder skal dog at overleve vinteren.

Pottemuld planter

Fyld din glaseret pot med jord. Glaserede krukker forlod udendørs uden jord eller planter er mere tilbøjelige til at knække. Bruge en steriliseret pottemuld, hvis du har tænkt på plantning en prydplante inde i din glaseret pot. Gartnere risikerer deres plante at kontakte en sygdom, når de bruger snavs i deres gård. Unplanted gryder kan imidlertid udfyldes med haven snavs. Oprette et hul i de planter, der er stor nok til rodklumpen af anlægget. Placer planten i hullet og pack jorden rundt i bunden.

Underkop

Placer din glaseret pot på en tallerken fyldt med 1/2 til 1 tommer pære grus. Ved at forhindre din glaseret pot fra at have direkte kontakt med den frosne jord, forhindre du fugt fra sprængning din pot. Brug en underkop, der er stor nok til at rumme størrelsen af plantageejer. Undgå desuden at lade vandet i underkop touch i bunden af den glaserede container. For meget vand i underkop forhindrer ordentlig dræning, hvilket fører til svampesygdomme.

Afløbshuller

Fjern planter og jord fra containere, der har ingen afløbshuller, som foreslået af Front Range lever. Gryder med ingen drænhuller akkumulere vand i bunden. Repot enhver plantedyrkning i puljen. Vælge en gryde der har drænhuller, der er mindst 1/2 tommer i diameter. Udviske puljen før at dreje det over til at fjerne snavs og andre typer af vragrester. Vend potten til at forhindre vand ophobning.

Vand reduktion

Reducere mængden af vand du give dit anlæg. Eventuelle overskydende vand fører til glaserede Potter revner. De fleste planter gå ind i vækstdvale i vintermånederne; de behøver derfor ikke meget vand for at overleve. Undgå afskære deres vand for tidligt i vækstsæsonen. Også reducere deres vand langsomt for at forhindre forårsager en vand-understregede plante. Gå tilbage til din normale havearbejde tidsplan i foråret når planten kommer ud af vækstdvale.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com