Sådan bestemme Max belastning på et elektrisk kredsløb

October 9

Sådan bestemme Max belastning på et elektrisk kredsløb

Du kan matematisk beregne den maksimale belastning på et kredsløb ved at multiplicere samlet løbende pligt belastninger med en faktor på 1,25, og derefter tilføje den samlede nuværende tegnet af alle de ej pligt belastninger. Enhver belastning tegning nuværende uafbrudt i tre timer eller mere er en kontinuerlig forpligtelse belastning. Den nationale elektriske kode kræver at strømtræk af alle løbende pligt belastninger ganges med en faktor på 1,25. Den største belastning overstige ikke 80 procent af en dirigent ampacity rating eller 80 procent af circuit breaker's rating.

Instruktioner

•Locate data plader på alle belastninger og Bemærk belastninger-FLA (fuld belastning ampere) på papiret. Nogle belastninger kan give en spænding og watt rating i stedet for FLAs, og du bliver nødt til at beregne fla

•Compute belastningen 's FLA ved at dividere den belastning watt rating af dens spænding rating. For eksempel, en 5.500 watt, ville 220 volt baseboard vandvarmeren have en FLA lig med 5.500/220 eller 25 ampere. En baseboard varmeren er en kontinuerlig forpligtelse belastning, så ganger 25 ampere med 1,25 at få 31,25 ampere maksimale kredsløb belastning.

•Compute samlede kredsløb belastning for den ej pligt belastninger ved at addere de enkelte FLA ratings. Tilføj denne figur til det samlede beløb for de løbende pligt belastninger til at bestemme den maksimale kredsløb belastninger.

•Compute maksimale kredsløbet belastninger for 20 ampere allround beholder kredsløb på 1.920 watt eller 16 ampere. Beregne den maksimale belastning af 15 ampere allround beholder kredsløb på 1.440 watt eller 12 ampere. Disse maksimale kredsløb belastninger er pr. artikel 210.19, tabel 210.21(B)(2) af den nationale elektriske kode.

•Compute maksimale kredsløbet indlæse til generelle formål belysning på 3 watt per kvadratfod af gulvareal, per nationale elektriske kode tabel 220.12 generelle belysning belastninger af belægning. Formere området kvadratfod af 3 for boliger at finde samlede effektforbrug. Næste opdele den samlede effekt af 120 volt til at få de samlede belastning ampere. Derefter del de samlede ampere ved 20 ampere, den maksimale belastning pr. belysning afdeling kredsløb for at få det nødvendige antal afdeling kredsløb. Når du foretager disse beregninger, altid runde op, aldrig runde ned.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com