Hvad er bedst til behandling af cedertræ sidespor?

October 9

Typen finish eller behandling, der er brugt på cedertræ sidespor afhænger grade af cedertræ, der er brugt. Hvis cedar sidespor er glat, er en halvgennemsigtig pletten det bedste valg for en afsluttende behandling. Hvis bestyrelsen er ru, er en dækkende farve pletter eller maling bedst. Behandlinger kan børstet, rullet eller sprøjtes på. Cedar bestyrelser kan også være dyppet i en behandling eller finish.

Semi-gennemsigtige pletter

En olie-baseret, halvgennemsigtig pletten eller finish er det bedste valg for glat cedertræ, da det giver mulighed for variationer i farve fra cedar at vise gennem samtidig beskytter cedertræ. Børste pletten på cedertræ-plade, da dette forårsager pletten til at trænge ind i træet bedst og optimerer ydeevnen af pletten. Hvis sprøjtning eller rullende er valgt, skal du følge anvendelsen af back-børstning. Forhindre lap mærker ved hjælp af lange, kontinuerlige penselstrøg. Olie-baserede pletten giver en længere levetid, men to frakker er nødvendige. Samtidig anvender pletten på cedar, rør det ofte. Dette forhindrer bilægge og mulige ændringer til farven.

Solid farve pletter

For ru cedar sidespor, en dækkende farve finish omfatter den oprindelige farve af cedertræ, men tekstur og egenskaber er stadig til stede. Prime træ før farvning. Børst mindst to frakker af en solid plet på cedar. En topcoat materiale bør anvendes til at færdiggøre farvning processen. Brug lang, kontinuerlig penselstrøg for at forhindre lap mærker.

Vandafvisende konserveringsmiddel

Hvis et naturligt look er det endelige mål, er en vandafvisende konserveringsmiddel finish til brug på nøgne cedar sidespor. Børste konserveringsmiddel på cedertræ sidespor. Sørg for at helt dække skødet og butt fuger, samt kanter og enderne af brædderne. Anvende liberale mængder på ethvert område, der er udsat for fugt, såsom nedenunder vinduer og døre. Bruge to frakker på den nøgne cedertræ. Forventede varighed er kun et til to år og er afhængig af vejret eksponering og kvalitet af cedertræ.

Maling

Alle former for maling kan bruges på alle typer af cedertræ, dog 100% acryl-baseret maling præstere normalt bedst. Maling skal anvendes over en vandafvisende konserveringsmiddel og en primer. Når primeren er tørt tilstrækkeligt, anvende ét lag maling. Anvend ikke en anden frakke, indtil den første pels har helbredt efter retninger af fabrikanten.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com