Hvordan til at fjerne sved pletter fra hvid bomuld skjorter

October 11

Hvordan til at fjerne sved pletter fra hvid bomuld skjorter

Sved opstår, når kroppen bliver overophedet og forsøger at regulere den interne temperatur ved at stimulere svedkirtlerne. Motion, sygdom eller stress kan alle aktivere sved kirtler, fører til sved pletter på tøj. Sved pletter påførte hvid bomuld skjorter fremstår som kedelig gule mærker, men du kan kæmpe mod disse pletter med forskellige hvidvaskning af metoder.

Instruktioner

•Våd sved pletter med vand. Drys 1/2 tsk af kød tenderizer på tværs af pletter. Gnid tenderizer i stof og sted ind i vaskemaskinen. Vask af skjorter normalt og inspicere for pletter før tørring. Hvis der pletter stadig, prøv en anden metode inden du sætter skjorter i tørretumbleren.

•Sæt to hovedpinetabletter ind 1/2 kop varmt vand. Knuse hovedpinetabletter med en ske, så de opløses. Hæld væsken over sved pletter. Tillad aspirin til at absorbere ind i stoffet i to timer før vask. Hæld 1/2 tsk af flydende vaskemidler på hver plet lige før placere inde i vaskemaskinen. Vask af skjorter normalt.

•Klippe en citron i halve. Pres saften fra citronen på sved pletter. Lægge håndklæder på en udendørs bord eller stol og placere skjorter på toppen af håndklæder med pletter opad. Sikre solen rammer pletter direkte. Forlade skjorter i solen i tre timer. Fortsætte med at fugte området med vand, da det tørrer fra solen. Vask af skjorter normalt.

•Mix 4 tbsp. bagepulver med nok varmt vand til at danne en pasta. SCOOP pasta med fingrene og gnid det ind i sved pletter. Forlade pasta på skjorter i to timer. Gnid 2 tbsp. af hvid eddike i pletter med en baby tandbørste før du placerer i vaskemaskinen.

Tips & advarsler

  • Ren sved pletter så snart som muligt før de permanent i bomuldsstoffet.
  • Holde denne pasta utilgængeligt for små børn.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com