Hvordan til at skære ned til Crown Molding

September 27

Hvordan til at skære ned til Crown Molding

Skære trim er mere kompliceret, end det ser ud, og skære kroneformen er den mest komplicerede af alle. Crown molding er designet til at spænde den øverste vandrette hjørner af rummet, strækker sig fra kanten af loftet til kanten af væggen. Det betyder ikke sidde fladt mod væggen som baseboard gør, men er optrukken i en vinkel. Så når man skærer stykker til at gå rundt om et hjørne, skal nedskæringerne vinkles til at rumme vinklen af træ. Skærer gennem tykkelsen af træ også skal vinkles, så de passer sammen i hjørnerne. En sammensat dobbelt-vinkel er nødvendigt, med andre ord, og begge dele af det skal være rigtigt. En vippe magt gering sav er afgørende, fordi det gør det muligt at behandle begge vinkler på én gang. Men den virkelige trick er at konstant Visualiser hvordan trim stykker vil passe sammen og skære de korrekte vinkler, selv når du har fået den trim hovedet og baglæns på din så.

Instruktioner

• Det stående på din stige, måle den korteste mur af rum, kommer fra den øverste top hjørne, hvor muren opfylder loftet.

•Lay dit første stykke molding ansigt-ned på dit arbejdsbord, så du arbejder på sin bagside. Med din tri-pladsen og blyant, skal du markere en 45-graders vinklet streg i bredden af trim, begynder omkring to inches fra slutningen af trim og vinkling indad mod midten. Hvis det en indre hjørne, bør den nederste side af stykket være på det yderste punkt af vinkel; Hvis det er for en ydre hjørne, bør toppen af stykket være på punktet.

•Nu hold stykke op vandret, ansigt mod dig, med væggen i baggrunden og stykket placeret på måde vil det gå på væggen. Dette tillader dig at visuelt bekræfte den retning, de vinklede snit gennem skoven skal gå så det vil være flush til det andre hjørne stykke. Hvis det er en indre hjørne, bliver snittet vinkel udad fra ansigt mod bagsiden, så bagsiden af stykket er længere; for et ydre hjørne rejse vinklen indad, så trim ansigt er længere.

•Still bedrift stykke vandret foran jer, markere let med din blyant på kanten af trim, tegne vinklen på den linje, der går i den retning, er det nødvendigt at gå gennem tykkelsen af træ. Gøre dette frihånd; Det behøver ikke at være den rette grad af vinkel, det skal blot være peger i den rigtige retning.

•Sæt stykke ned på din gering så platform, med billedsiden nedad, med den linje, som du trak på bagsiden opad på klingen. Drejelige blade til den korrekte 45-graders side, så det er direkte over linjen vinkel tværs over ryggen. Bunden af det stykke, hvor du har markeret din freehand vinklet streg gennem tykkelsen af træ, skal være mod dig, så du kan se retning af vinklen ved at kigge på kanten af trim. Nu vippe din gering vingen i samme retning som den vinkel, at tilt af klinge på 45 grader.

•Klippe ned til den linje, du har markeret på bagsiden af stykket, og sørg for, at du tegnede sig for tykkelsen af klingen. Det bør komme ned til træ helt på den ene side af den lige linje og derefter vinkel i træ i den retning, du har markeret.

•Measure trim fra din nye klip for at få fuld størrelse du oprindeligt bestemt du havde brug for til den første væg. Måler den længste udgangspunkt i snit du lige lavet (dvs., hvis ansigt side er længere, måler ansigt, hvis bagsiden er længere, måler på bagsiden). Enten måde overføre måling på bagsiden af arb og fortsætte som før, markere en linje i bredden, at finde den korrekte vinkel derfra og skære på gering. Stykket er nu klar til at blive hængt.

Tips & advarsler

  • Altid hænge et stykke af trim helt før måling til den næste, så du kan justere dine målinger for eventuelle uoverensstemmelser i størrelsen af trim.
  • Bær altid øjenbeskyttelse, når ved hjælp af en strøm så.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com