Hvordan man kan gøre vand skader rydde op

October 13

Hvordan man kan gøre vand skader rydde op

Vandskade er mareridt af hver boligejer, uanset om det er en burst rør, en hård regn, eller simpelthen glemmer at slukke en vandhane, vand kan gøre en stor mængde af skader i en kort tid. Her er nogle tips til vandskade oprydning.

Instruktioner

•Den første ting, du bør gøre er finde hvor vandskade kommer fra. Hvis du har forladt en vandhane på eller har haft hårde regnskyl, der har fyldt din kælder med vand, er det ret nemt at finde ud af. Hvis du ikke er i stand til at finde den egentlige kilde til vandet, kan du have et rør, der har briste. Du kan stoppe ekstra vand fra at indtaste dit hjem hurtigst muligt. Hvis du har en buste rør, slukke for vandforsyningen til dit hjem, hvis dit tag er utæt, stoppe lækagen som bedste du kan, osv.

•Før du starter dit vand vandskade oprydning, du ønsker at vurdere omfanget af skader til dit hjem. Hvis du har en begrænset mængde af skader, er der mange ting, du kan gøre dig selv. Hvis drywall, gulve m.m. er blevet fuldstændig ødelagt muligvis du kalder på en professionel, medmindre du er i stand til at erstatte disse poster dig selv.

•Assuming du kan administrere oprydning på din egen, den første ting, du ønsker at gøre er at få frisk luft bevæger sig gennem området med vandskader. Åbne vinduer, slå fans, bringe i boksen fans, etc. Dette vil hjælpe tørre området, og vil også bidrage til at reducere lugter senere.

•Next, få en affugter kører så hurtigt som muligt. Affugtere tage fugten ud af luften, så dette vil hjælpe dig i din vandskade oprydning indsats. Husk at tjekke og tømme tanken ofte. Du vil ønsker at køre din affugter, indtil tingene er helt tørre for at undgå skimmel og meldug i dit hjem.

•Når du har disse to vigtige ting kører, afhente nogen papirer, bøger, billeder, osv. Hvis de ikke er værdifuld og er stærkt beskadiget, smide dem væk. Du kan tage fotokopier af de fleste papirarbejde og derefter smide det væk. Hvis værdigenstande er blevet beskadiget, fryse dem i et frostfrit fryser og rådføre sig med en vandskade professionel hurtigst muligt at se, hvis de kan blive frelst.

•Nu kan du få ud af en våd/tør vac og rydde op så meget vand som muligt. Dette vil være særlig nyttig for tæppebelagte områder, polstrede møbler, selv fliser eller trægulv. Fortsætte denne proces, indtil du har fået hovedparten af vandskade ryddet op.

•Hvis du har træ overflader, der er blevet ramt af vandet, du ønsker at fjerne vandet så hurtigt som muligt og derefter bruge fans og en affugter til ekstra tørring. Et mildt rengøringsmiddel og rent vand kan anvendes på træ, der er blevet behandlet.

•Andre overflader i området med vandskade kan også rengøres med et mildt rengøringsmiddel og rent vand. Mange af disse flader kan også være skrubbes med en lille krat børste hvis det er nødvendigt.

•Hvis du har drywall skader som følge af vandet, du nødt til at inspicere drywall for at se, hvis det skal repareres. Som en generel regel, kan du sandsynligvis tør det med en fan så længe det ikke svulmede og sømme er stadig i takt. Hvis der er hævelse eller gipsvæg sømme har adskilt, skal du erstatte det beskadigede område. Selvom du kan tørre drywall uden at erstatte, skal du muligvis prime og male det beskadigede område.

•Hvis du har loftplader, som er almindelige i mange kældre og de er blevet beskadiget af vand, du bliver nødt til at afhænde dem og erstatte dem..

•Fortsæt til at ventilere det område, der er blevet ramt af vandskade ved hjælp af åbne vinduer og fans indtil alt er tørret. Fortsætte med at bruge din affugter under denne proces. Du kan gøre dette i et stykke tid, indtil området er helt tørret ud. Du vil ikke tillade skimmel og meldug at vokse.

•Hvis vandskader var resultatet af en fejl med noget i dit hjem, reparation hurtigt og korrekt således at du ikke ikke er rengøring vandskade igen i et par måneder! vand

Tips & advarsler

  • Hvis isolering er blevet ramt af vandskader, er chancerne, at det skal udskiftes.
  • Hvis du føler at du vandskade er så alvorlige, at du ikke kan tage sig af det selv, kalder en vandskade professionel. I mellemtiden, rydde op, så meget som muligt og forsøge at reparere eller stoppe årsagen til vandet skade så ingen ekstra vand kommer ind i dit hjem.
  • Hvis din vandskade er et resultat af forurenet vand, tænde gør ikke fans. Kalde en vandskade professionel lige bortrejst.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com