Den bedste ting at rense keramiske fliser med

October 15

Afhængigt af tekstur og installationen, kan keramiske fliser ikke kræve meget i vejen for rengøringsudstyr. Mens tekstureret fliser, forrykte fliser, og fliser installeret i områder med høj trafik kan have brug for mere opmærksomhed, de fleste keramiske fliser er naturligvis plette resistent og kan rengøres med en række produkter.

Gyvel

En af de mest effektive måder at holde keramiske fliser ren er med en kost. Glasur på keramiske fliser holde pletter fra gennemtrængende, så de fleste stoffer forblive på overfladen. Blot feje fliser regelmæssigt vil holde de fleste snavs fra at blive jorden i flisen. Fejende vil også hjælpe med at forhindre snavs bliver mudder, når vand kommer ind i billedet. Undgå at bruge støvsugere med tæppebanker barer eller groft materiale, der kan ridse fliserne.

Mildt rengøringsmiddel

En mild pH opvaskemiddel er den mest effektive til at fjerne snavs fra enhver type af keramiske fliser, selv dem med sarte overflader. Kigge efter produkter, der fremstilles til flise, og undgå alt, der indeholder fedtsyrer, citronsaft, eller basisk. Nogle fliser med grøn glasur vil reagere på en syre, der kan ar flisen. I tvivlstilfælde brug mildt opvaskemiddel eller en flise renere, der er pH afbalanceret til brug på alle overflader.

Soft-strittede Scrub pensel

Mange keramiske fliser har tekstureret eller ru overflader. Disse overflader er attraktive og skridsikker, men kan fange snavs og pletter. Hvis du vil fjerne denne snavs, er en soft-strittede krat pensel den bedste ting at rense keramiske fliser. Scrub pensel vil hjælpe feje snavs ud af sprækker i flisen. Undgå krat pensler med stive børster, som kan skade blødere fliser.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com