Sådan monteres trapper gelændere

October 16

Montering af et gelænder ved siden af en trappe er et projekt, enhver boligejer kan udrette. Håndlister skal monteres mellem 34 og 38 inches op fra den trappe slidbane. Monteringsbeslag der bruges til at holde rækværket på plads. Du skal skrue monteringsbeslagene ind i væggen studs kører langs trappen. En korrekt sikrede jernbane bør ikke vrikke når du bruger det til at hjælpe dig gå op eller ned ad trappen.

Instruktioner

•Measure mellem 34-38 tommer op en 4-fods niveau. Markere på det niveau kant. Angive foran det første skridt. Justere niveauet, så det er lige op og sætte et mærke på væggen ved siden af det niveau mark. Flytte op tre eller fire trappen og markere væggen igen. Fortsæt hele vejen op ad trappen.

•Tilslut alle måling markerer du har lavet på væggen med en kridtstreg. Fastgør kridtstreg mod væggen. Køre en stud finder langs kridtstreg. Mark placeringen af hver stud langs linjen.

•Vælg to eller tre studs, afhængigt af længden af trappe, til at sikre beslag til. Placer parenteserne længere end 4 fødder fra hinanden. Man skal være nær bunden trappe og en i nærheden af den øverste trappetrin. Hvis du bruger en tredjedel beslag, centrere det mellem de øverste og nederste beslag.

•Hold et beslag i en firkantet carpenter's hjørne for at bestemme de beslag højde. Overføre denne måling til væggen studs du har valgt for parenteserne, måle ned fra kridtstreg.

•Indstil beslags øverste kant på mærket du lavede i trin 6. Hold en plan mod beslaget og justere det, så det sidder lige. Bore 1/8-inch pilot huller gennem hver af de beslag skruehuller. Kørsel beslaget leveres skruer gennem pilot huller til at sikre beslag på plads. Gentag med de resterende beslag.

•Measure længden af trappen ved hjælp af støbning ved siden af det. Start i toppen, hvor støbning kører langs trappen møder støbning løber langs den øverste landing, og måle ned til hvor molding ved siden af trappen møder bunden landing. Overføre denne måling til en ny Håndliste. Skære Håndliste ved hjælp af en gering sav.

•Indstil gelænder på de monterede beslag. Linje op de Håndliste nederste kant med sømmen hvor trappe molding møder landing støbning. Spørg en ven at holde gelænderet på plads.

•Sæt et beslag medfølger krave over beslag, med flade kanter hvilende på den Håndliste undersiden. Bore 1/8-inch pilot huller gennem den krave skruehuller og i gelænderet. Drive de medfølgende skruer pilot huller. Gentag med de resterende beslag.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com