Hvordan til at dekorere væggene med Tin

October 16

Tin er en letvægts metal almindeligt anvendt i udsmykning. På grund af variateten af overflader, der tin kommer i, er det nemt at indarbejde eventuelle tema. Dens lette vægt gør den perfekt til at hænge på væggene til dekoration.

Instruktioner

•Brug figurer. Tin er tilgængelig i en bred vifte af figurer. Fra fælles figurer som hjerter og stjerner til excentriske figurer som kyllinger er der tin figurer, der passer til enhver tema. Malede figurer yderligere matche rummets indretning. Disse gøre smukke dekorationer og ofte er interessant samtale startere for gæsterne. Siden blanding figurer kan få tricky, stick med en eller to figurer at undgå overbelastning.

•Ansigt halvvejs. Der er en bred vifte af størrelser af tin fliser. Mens de er fremstillet til lofter, ser de også godt ud på væggene. Disse firkantede tin stykker arbejde godt for at hænge på væggene side om side, at skabe en vægbeklædning. Udsmykning med tin stykker op til en stol jernbane tilføjer interesse til vægge. Hvis der er ingen stol jernbane, måle op til halvvejs og markere væggen, at sikre, at de tin stykker line op langs toppen.

•Prøv tilfældige. For en mere afslappet virkning, tilfældigt sted tin fliser på væggen. Dette kan være lidt tricky. Mellemrummet er jævnt er afgørende for at undgå en rodet look. Den bedste måde at få det helt rigtige look er at træde tilbage efter hver flise placering. Beslutte, hvor at placere den næste flise baseret på steder, der synes mere åben, og skridt tilbage igen for at kontrollere igen.

•Hvis det hele. Bruge tin fliser på hele væggen. Dette er vanskeligere end den en halv væg, da belægning en hel væg med tin fliser tager præcis måling hele vejen op. Måle væggen i kvarte, og kontroller derefter, at fliserne linje op på hvert check point.

•Start en grænse. En enkelt række tin fliser på toppen af muren, bunden af væggen eller lige ned i midten, træder i stedet for grænsen wallpapers. Afhængigt af størrelsen af de tin fliser ser to eller tre rækker hang på væggen sammen godt, også. Igen, måling for at sikre, at fliserne linje op.

Tips & advarsler

  • Bruge mærkning blyant i en inconspicuous sted inden mærkningen på midten af væggen til at sikre, at det er aftageligt.
  • Da de fleste tin stykker kræver hængende med neglene, er de ikke det bedste valg, hvis leje eller leasing et hus. Mange ejendomsselskaber overveje søm huller skader på deres ejendom, så tjek lejekontrakt at sikre sømning op indretning er okay. Bøder tjek for skader er fælles, så inden du bruger negle for at undgå stejle bøder.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com