Hånd så Tips

October 16

Hånd så Tips

Fordi der findes mange forskellige hånd sav, den hårde del er at vælge den rigtige sav til en bestemt opgave. Hånd sav skåret træ, metal og plast. For optimal skæring kræver hver type materiale en visse blade og en bestemt type af håndtag. Hver type af klingen skærer i en bestemt vinkel og håndtaget bidrager til at nå at vinklen af cut.

Købe Tips

Vælge, hvilken hånd så for at købe kan være en udfordring. Det er vigtigt at vide, hvilken type materiale du vil skære og hvorfor du er gennemskæring det. For eksempel, indviklede eller ekstrem vinkel nedskæringer kan kræve en coping sav eller en pull så. En svalehale så bruges til at skære svalehale led mens en kompas sav bruges til at skære cirkler og kurver. En nedstryger ville virke bedst for opskæring metal. En bue så er et muligt valg af plast.

Cutting Tips

Bruge en skruestik eller på anden måde for at holde skære materialet solidt på plads. Et snit skal startes langsomt ved at trække opad og derefter justere saven til den rette vinkel. Pres kun på ned slagtilfælde. Saven skal bruges i en 45 graders vinkel, når du skærer på tværs af korn og ved 60 grader, når du skærer med korn af træ. Skæres ved at anvende stærk, stabil streger mens du bruger hele længden af bladet under hver nedadgående streg.

Sikkerhedstip

Sikkerhedsbriller skal altid bæres, når der skæres materiale. Før du starter, tjekke materialet skæres til knob, hæfteklammer, negle og andre objekter. Før skæring, sikre savklinge er ren og anvende en lille mængde af olie til vingen at holde det fra at bryde. Rengøring og oliering bladet efter hvert projekt vil hjælpe med at holde bladet fra rust.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com