Hvad er syre Core lodde bruges til?

October 17

Lodde er en forholdsvis lav varme og bekvem måde sammen metal bits. Det kræver mindre udstyr end svejsning, og det kan gøres sikkert uden meget uddannelse. Sammen med harpiks core lodde er syre core lodde en af de to vigtigste typer.

Betydning

Syre core lodde bruges til at knytte stykker af metalplader eller VVS-sammen. Syre kernen er en type af flux---en kemisk agens, der hjælper med at skabe et stærkere bånd mellem stykker følgeskab. En tynd sektion af flux er omgivet af en kombination af tin og bly, sølv eller andre metaller afhængigt af hvad lodde bruges til.

Funktion

Lodde smelter ved ret lav temperatur og obligationer godt til metaller, som gør det nyttigt for at tilslutte forskellige stykker metal sammen. Desværre det ikke obligation godt til rust og andre metaloxider. Metaller venstre siddende kan opbygge et lag af oxidation. Varme metal kan også forårsage oxidering at opbygge. Flux opløser oxidlaget, så brænder ud. Dette giver mulighed for lodde lag til at danne en stærk, metal-til-metal bond.

Ansøgning

Teknikeren bliver ikke varm lodde direkte. I stedet, han bruger en loddekolbe, lommelygte eller andre gennemføre til at opvarme metallerne hvor han ønsker at slutte sig til dem. Han derefter rører lodde til metaller samtidig med at opvarme fælles. Lodde vil smelte sammen med flux core og flyde på forbindelsen. Det vil begynde at ryge som flux brænder ud, tager oxidation med det. Når det holder op med at ryge, varmen er fjernet og lodde køler og slutter metalstykker.

Overvejelser

Enhver snavs eller forurening kan stoppe lodde fra danner en god forbindelse. Hvis metal er meget snavset eller rusten, kan teknikeren rense det, sand det eller anvende et separat lag af flux. Loddekolbe vil også opbygge et lag af oxidation. Det skal rengøres ofte med ståluld og/eller rensemidler til at sikre det ikke forurener det lodning fælles.

Fordele

Den største fordel ved syre core Loddemetal er bekvemmelighed. Fordi flux kommer indsvøbt i lodde, kan det alle anvendes sammen. Uden en colophonium kerne har flux anvendes separat, som er mere tidskrævende. En lodning job kan involvere en masse individuelle forbindelser, kan så spare lidt tid på hver virkelig tilføje.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com