Sådan vedhæfte Vinyl skodder

October 18

Sådan vedhæfte Vinyl skodder

Vinyl skodder er en fælles dekorative element i mange moderne hjem. Oprindeligt en lukkertid arbejdede på hængsler og tilladt boligejer at lukke dem for ekstra beskyttelse mod regn, sne og kulde. Men med fremkomsten af moderne storm windows, behovet for arbejdende skodder fordampet. Så mens de fleste skodder er ikke længere funktionel, er de stadig æstetisk tiltalende. Tilknytte en vinyl lukkeren, om efter en storm eller en ny maling job, er en hurtig opgave.

Instruktioner

•Rens og reparation lukkeren. Hvis lukkeren var blæst af hus skyldes dårlig grundigt undersøge det om, før genmonteres det ved siden af vinduet. En beskadiget vinyl lukkeren er normalt ikke fixable, så du bliver nødt til at købe en ny. Hvis ingen revner eller tårer er tilsyneladende, men er en god rengøring alt der behøves. Bruge fælles opvaskesæbe, en krat pensel og et havehus for at rengøre lukkeren.

•Undersøg huller i huset, at du vil skrue lukker ind. Hvis lukkeren var rippet fra huset, kan hullerne fjernes. Skru en to-tommers vejrfast dæk skruen i hvert hul til at sørge for der er stadig "bid" i hullet. Hvis de skrue glider lige i, fylde hullet med træ fyldstof. Bruge en Philips hovedet skruetrækker til indsætte fyldstof i hullet. Lad tørre et døgn før du fortsætter.

•Locate nogen til at hjælpe med at holde lukkeren på plads under limning. En person bør holde lukkeren med hullerne til skruer i lukkeren flugter med skruehullerne i huset. Den anden person skal bruge to-tommers vejrfast dæk skruer til at sikre lukkeren. Brug enten en Philips hovedet skruetrækker eller en håndholdt boremaskine med Philips vedhæftet fil.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com