Alaska have stauder oplysninger

October 19

Alaska have stauder oplysninger

Stauder er gode Tilføjelser til enhver have, fordi de kan leve i to eller flere år. Disse blomster vil blomstre og vokse, når måneder er varmere og vil dø ud i ekstrem kulde. I Alaska, vintertemperaturer er ekstremt kolde og stauder skal være hårdføre nok til at modstå de ekstreme vejrforhold.

Stjerneskud

Stjerneskud (dodecatheon clevelandii) er en høj flerårig plante med prangende lilla blomster. Stjerneskud er en wildflower, der foretrækker fugtig og græsklædte steder. Den kan vokse op til 2 fod bred, med blade, der er 6 inches lang og 2 1/2 inches lang, der vokser i klynger i bunden af anlægget. Anlægget foretrækker fuld eller delvis sol og fugtig jord. Det gør godt i koldt klima af Alaska, fordi Vinter sne kan dræbe den vegetation, der ville kvæle anlægget i foråret.

Arktiske Iris

Den arktiske iris (Iris setosa) er en dyb violet blomst, der blomstrer i juni eller juli. Det kan almindeligvis findes i moser, enge og omkring søerne i Alaska. Blomsterne kun vare et par uger og anlægget kan vokse op til 2 fod høje. Stængler af den arktiske iris betragtes som giftige og kan forårsage opkastning når indtages, så vær forsigtig ved håndtering af blomster eller skære dem til showet.

Forglemmigej

Fjeld-Forglemmigej (Myosotis alpestris) er state blomst af Alaska. Det har fladt blå blomster med fem kronblade, der blomstrer i foråret og sommeren. Blomsten kan vokse 5 til 12 inches høj og foretrækker delvis sollys og veldrænet jord. Forglemmigej er tolerante over for vanrøgt og kan vokse i skygge. Det gør en god bunddække plante og kan spredes meget hurtigt. Anlægget har en lille tulipan formet pod på stilke, der indeholder frø, der kan høstes til udplantning.

Columbine

Columbine (Aquilegia) plante blomstrer i sommeren med en stor rød til lyserød, sporeløs blomst med grønne tips. Blomsten kan også være lavendel i farve. Columbine kan vokse op til 2 fod høje og foretrækker delvis sollys og veldrænet jord. Blomsterne er oftest findes i store højder i enge og skove. Fundet i hele Nordamerika, er columbine en hårdfør staude, der gør godt i de ekstreme kolde temperaturer i Alaska.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com