Sådan Hammer et hegn

October 19

Sådan Hammer et hegn

Opførelsen af et hegn kræver, at en række forskellige hegn materialer fastgøres til hegnspæle. Pigtråd, metal mesh, træ paneler og træ skinner tilknyttes alle almindeligt træ indlæg at gøre et hegn. En hammer bruges til at drive negle og U-formede hæfteklammer gennem træ eller omkring ledning til at sikre hegn materialer til et træ hegn post. Typen hegn materiale vil diktere størrelsen og anvendelsen af negle eller hæfteklammer.

Instruktioner

•Tag på sikkerhedsbriller til at beskytte øjne. Hold en hammer med en fast, men komfortabelt greb. Placer hånd mod slutningen af hammer håndtag fra hammer hoved.

•Hold en samlet skovklædt hegnet panel mod træ post, det vil blive fastgjort. Vælg 18d eller 20d størrelse negle til kørsel gennem panelet og ind i den træ indlæg. Holde neglen med en tang, hvis det ønskes, at starte neglen og derefter køre det gennem panelet og ind i hegnet.

•Sæt slutningen af en split jernbane ind i hullet i siden af et træ split jernbane indlæg. Køre en 18d eller 20d negle ind i jernbane i en vinkel. Drive søm ned gennem skinnen og i den opstille at holde det på plads.

•Sæt et bord mellem to installeret træ indlæg. Sikre bord til indlæg i den ønskede placering med en 10d eller 12d søm. Kørsel mindst to negle i begge ender af tømmer.

•Sæt pigtråd til et træ indlæg med en fast bestanddel. Sted pigtråd i den ønskede position på stillingen. Placer en U-formet korte over wiren og trykke på det for at i første omgang holde den på plads på stillingen. Kør korte ind i stillingen sikkert til bøje af korte kontakter wiren.

•Sæt metal mesh hegn til et træ indlæg med U-formede hæfteklammer. Drive en hæfteklamme omkring hegnet ledning på toppen og bunden af hegnet til at holde det på plads. Drive to mere hæfteklammer fordelt jævnt op indlæg at holde ståltrådshegn på plads.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com