Hvordan til at befrugte rodfrugter

October 21

Hvordan til at befrugte rodfrugter

Rodfrugter er forholdsvis let at vokse, selv for uerfarne gartner. For det meste kræve løs, dyb jord og masser af underjordiske voksende plads, er de ikke kræsen planter. Men de kræver mere kvælstof end andre haveplanter, og give dem en ordentlig befrugtning er til gavn for deres sundhed og vækst. Meget af de gødskning finder sted før rodfrugter er nogensinde lagt i jorden, med god jordbearbejdning i det tidlige forår.

Instruktioner

•Applicer kalk i efteråret til haven område, hvor du vil plante rodfrugter. Bland 2 til 3 lbs. pr. 100 kvadratfod i jorden for at hæve pH-niveau for foråret plantning. Gøre dette hvert år. Mens både kalk og gødning forbedre jorden, kalk er basisk og gødning er sure. Derfor Tilføj ikke både til haven på samme tid.

•Tag en jord prøve og sende det til din county extension service for en analyse af planternes behov og pH balance. Du kan gøre dette i efterår eller tidlige forår før plantning. Jord sampling giver gartnere en dybtgående analyse af hvad jorden skal vokse ordentligt rodfrugter, når at befrugte og hvor meget gødning til at bruge. Til rodfrugter bør pH niveauer 6.0 til 6,5.

•Till jorden dybt for rodfrugter, enten med en rorpind eller spade, og tilføje rådnet gødning eller kompost til økologisk befrugte og forbedre jordbundens kvalitet. To eller tre skæpper pr. 100 kvadrat fødder anbefales. Dette kan gøres med eller uden jord prøveresultater til at producere sunde vegetabilske vækst.

•Forbered jord med en kvælstofgødning inden plantning rodfrugter, hvilket kan gøres endvidere til enhver komposteret materiale, der tidligere blev tilføjet. Anbefalinger for kvælstof i vækstsæsonen er ca 1 kop af kvælstof urinstof til 100 kvadratfod for gulerødder, kålroer, rødbeder og pastinak; majroer og radiser, brug kun 1/2 kop. Kvælstof anbefalinger for roer, gulerødder, pastinak og kålroer er omkring 3/4 til 1 kop af urinstof til 100 kvadrat fødder. Anvende halvdelen af den anbefalede gødning før plantning af rodfrugter.

•Applicer anden halvdel af kvælstofgødning til roden planter midt i vækstsæsonen. Sørge for at undgå at berøre blade med gødningen. I stedet, sprede gødning rundt om bunden af anlægget. Dette giver mulighed for at suge ind i jorden, men ikke "brænder" bladene af planter gennem kontakt.

•Kapacitet jord grundigt efter anvendelse af den midseason gødning for optimal absorption i jorden, men forlader ikke roden grøntsager stående i vand.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com