Hvor bred er gigantiske grønne Arborvitae?

October 21

Kæmpe grøn arborvitae er en hurtigt voksende sort, der har en attraktiv pyramideformede form. Kultivar modtager sin fælles navn fra dens tendens til at bevare en dyb grøn nål farve hele vinteren, i modsætning til mange arborvitae kultivarer. Når korrekt plantet og passet i hjemmet landskaber, kæmpe grønne arborvitae vokser op til 50 fod høj og har en baldakin over 10 fod bred, hvilket gør det en imponerende modellen plante.

Beskrivelse

Kæmpe grøn arborvitae er hjemmehørende i Pacific Northwest hvor det kan vokse over 200 fod høje og over 50 fod bred i nogle steder. Men de fleste prøver plantet uden for deres naturlige levested sjældent vokse over 50 fod høje. Kæmpe grøn arborvitae har en stærk koniske form med de nederste grene vokser lige over jorden og grene over indsnævringen til en fin spids på toppen af træet. Grenene er dækket i voksagtig mørke grønne nåle, der udsender en behagelig aroma når knust.

Placeringsvalget

Kæmpe grøn arborvitae er en robust træ, der vokser godt i en bred vifte af vækstbetingelser i US Department of Agriculture hårdførhed zoner 5-7. Træet opnår den største bredde og hurtigste vækst når de plantes betingelser fuld sol i fugtig, veldrænet jord. Kæmpe grøn arborvitae vokse i begge sur og basisk jordbundsforhold.

Plantning

Kæmpe grøn arborvitae er let at omplante og let tilgængelige som udviklede træer fra planteskoler. Grave en hullet to gange diameteren og lidt dybere end børnehave container i det tidlige forår eller sent falder. Transplantation rodklump af træ til plantning hullet og tilbage fyld med moder jord. Sikre, at træet er plantet til samme dybde som Planteskole-planter. Vand træet grundigt for at løse rødderne og vand stærkt én gang hver uge for at opretholde jordfugtighed og fremme en sund udvikling.

Pleje

Kæmpe grøn arborvitae er åbne over for sæsonbestemt beskæring til at opretholde en attraktiv spredning. Beskære træet i det tidlige forår eller sent falde for at administrere den bredde og form i din landskab. Overrisle modne træer i sommer i perioder med dybgang at holde løv, frodige og grønne. Overvåger regelmæssigt for skadedyr såsom bagworms, der kan reducere spredningen og tiltrækningskraft arborvitae, hvis venstre ubehandlet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com