Hvordan man undgår maling skind og oprustning på maling dåser

October 24

Maling, kan bruges og derefter genforseglede og gemt uden problemer, højre? Nå, nogle gange maling butikker rigtig godt og nogle gange det gemmer virkelig godt indtil du kommer til den grimme tyk hud, der danner på toppen af det. Andre gange, det tørrer fint bortset fra at alle male limet på den kan læbe gør det næsten umuligt at lirke åbne. Så hvordan du gemme din maling uden de ovennævnte problemer?

Instruktioner

Undgå maling dribblies og drippies

•Afbryd maleri direkte fra kan stoppe den drible. Hæld nogle maling ind i en gammel margarine karret eller en anden type af billig container. En gammel metal eller plast kaffe kan er god, fordi det er lidt mere omfattende og maling vil ikke være så tilbøjelige til at vælte. Dyp din pensel i denne beholder og undgå alle chancer for at få den originale maling kan alle drippy.

•Tag en syl og punch kan et lille hul i kanten af malingen. Tilføje huller hver par inches hele vejen rundt omkredsen af kan. Du kan gøre det samme med en hammer og søm hvis du ikke har en syl. Da malingen indsamler i randen det automatisk drypper tilbage inde i malingen kan.

•Anvend en unik løsning med en elastik, en anden løsning er at tage en af de store big elastikker og sætte det rundt kan fra top til bund. Det vil sidde på tværs af den øverste åbning af dåsen og du kan dyppe din pensel og tørre overskydende på elastik i stedet for i udkanten af malingen kan. Det skal passe godt og stramt uden en masse leg i det, selv om, eller det vil splatter.

•Undgå maling huden på en dåse af maling, der er blevet åbnet ved at gøre et par ting. Først er, at du kan gemme det op og ned. Selvfølgelig gøre meget for, at låget er på god og stram. Du bør altid gøre det alligevel. Når du åbner maling næste gang, huden vil være på bunden og alle af frisk maling vil blive på toppen.

•Kontrollér en maling kan trækpapir. Du kan også skære en cirkel af bagepapir, der passer over maling inde i dåsen. Så når du forsegle kan vil det bo derinde. Når du åbner op malingen kan bruge den igen, vil voksbelagt papir har stoppet en hud fra at danne ved at holde luft fra malingen.

•Brug maling børste styring i stedet for tidsstyring. Har du et problem med at skulle male i stjålne øjeblikke? Det tager normalt mere tid til at rense pensler, end det tager dig til faktisk at gøre maleriet. Der er et trick, som profferne bruger alle når de laver et job der kører i den næste dag. I stedet for rengøring din pensler efter hver brug, pak dem i et stykke aluminiumsfolie eller en plastikpose og pit dem i fryseren.

•Tag din pensel ud af fryseren senere på dagen. Lad det sidde i et stykke tid og varme op til stuetemperatur. Der bør ikke tage mere end omkring 20 til 30 minutter. Din børste vil være så god som ny at male med igen! Du kan kun gøre dette med latex maling og holde det i flere dage. Hvis du aldrig har prøvet det - så tøv ikke! Det er en enorm tid og arbejde saver og det fungerer som en charme hver gang. Bare en advarsel, selv om: baserede oliemaling bør aldrig opbevares på pensel i fryseren - eller på malerpensel andre steder som maling vil hærde og pensel bliver ubrugelig.

Tips & advarsler

  • Butik maling hovedet at undgå maling skind
  • Kontroller maling kan låg er på godt og stramt. Den mere luft, der får i, jo flere problemer har du med maling skind og hærdning.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com