Hvidt pulver på en Ninebark

October 24

Ninebark er lav vedligeholdelse, hurtigtvoksende, løvfældende busk, der kommer med lyse hvide forårsblomster, og alle-sæson farverige blade i iøjnefaldende nuancer af grøn, guld og Bourgogne. Trives i fuld sol eller delvis skygge og modne på 15 fod bredt og 10 fod høj, plante ninebarks at oprette en hæk eller personlige oplysninger skærmen, eller som enkelte planter i den flerårige haven. Ninebarks, mens hjorte-resistente og plage-omkostningsfrit, har tendens til at lide af meldug, et hvidt pulver-lignende svamp, der udvikler sig på bladene. Forstå årsagen og at træffe forebyggende foranstaltninger kan reducere både vækst og alvoren af denne sygdom.

Symptomer

Som meldug udvikler, begynder små hvide pletter at danne på plante blade. Disse patches er en blanding af mycelium (svamp tråde) og spore kæder, der i sidste ende kan udvikle mørke pletter, som er spore-producerende organismer. Oftest findes på oversiden af bladene, udvikler meldug også på bladenes underside og stilke, knopper og blomster. Alvorlige infektioner kan forårsage blade til gule og falder før de skulle, og knopper kan undlade at åbne.

Årsager

Typen plante, dens alder, tilstand og vejret spiller en rolle i udviklingen af meldug. Høj luftfugtighed fremmer sporespiring og overfyldte planter med lidt luft omløb risiko meldug infektion. I perioder med høj luftfugtighed eller varm foråret betingelser, sporer spredes til nye værter og under prime betingelser, spire nye spore familier hver 72 timer. Meldug vokser kun på plantens overflade og aldrig overførsler inden for plantevæv. Det overvintrer på planterester og begynder sin søgen efter nye værter i foråret via vind, regn og insekter.

Kontrol og behandling

Vandplanter på jordoverfladen og ikke fra oven til at reducere fugt og fugtighed omkring planterne, og beskære eller opdele alle overfyldte planter at give mulighed for bedre luftcirkulation. Anvend ikke kvælstofgødning sent på sæsonen, at mindske risikoen for nye modtagelige planter vævet begyndt at vokse. Fjern så meget af de inficerede anlæg i efteråret som muligt og ikke kompost det. Selvom kompostering skaber varme, kan det ikke være nok til at dræbe svampen

Hekse gyvel

Hekse gyvel er en tilstand, der opstår som følge af meldug. Resultatet er inficerede grene, der bliver så beskadiget, at de er intet mere end en klump af kviste, der minder om en witch's kost. Når dette sker, beskære ud de beskadigede grene eller fjerne dem helt, på det punkt, hvor de tiltræder større grene i en busk.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com