Fire egenskaber af planter

May 2

Fire egenskaber af planter

Frøene er reproduktiv strukturer, der giver en nyfødt plante forskellige fordele i forhold til planter, der i stedet udnytte sporer for reproduktion. Ved at gennemgå forskellige egenskaber af planter, kan du få en forståelse af deres plads i vores miljø. Ifølge "The biologi af planter," var"en af de mest dramatiske nyskabelser til at opstå under udviklingen af karplanter frø."

Øget Chance for reproduktion

"Frø indeholder tre primære områder: Foster, nærende væv og frø frakke," ifølge University of California. Frø pelsen beskytter de indre reproduktive strukturer fra det udendørs miljø, såsom frost om vinteren. Inde i frø, er fosteret omgivet af rigelig fødekilder, der vil støtte rodnet og vækst af værkets første blade. En sporedannelse skal chance selv mod miljøet og til at finde passende mad kilder til udvikling, mens en frø ikke.

Nøgenfrøede og dækfrøede

Nøgenfrøede såsom fyrretræ stole på Vindbestøvning at udvikle frø mens dækfrøede, såsom blomster har dannet et symbiotisk forhold med bestøver arter som bier og kolibrier. Ifølge Peter Ravn i "Biologi af planter" er"nøgenfrøede overvældende mest succesfulde karplanter på nuværende tidspunkt."

Sekundære vækst

Ifølge University of California, "Sekundære vækst er øget i diameter af eksisterende væv og organer, og denne proces resulterer i sekundære væv." Sekundære vækst opstår kun i frø planter, gør det muligt for den imponerende højden af de træer, der eksisterer i dag, f.eks. De sekundære væv, der danner hedder træ og periderm. Inde i en frø plante er træ simpelthen en ophobning af vedvævet, en væv, der anvendes til transport af mineraler og vandet fra rødderne. Andre sekundære strukturen kendt som kork funktioner til at erstatte gamle overflade celler som planten udvider. Dette ses som bark på ydersiden af et træ.

Lang levetid

De forskellige fordele ved frø planter over frø planter som frø, vind og animalske bestøvning og sekundære vækst reproduktive struktur er det muligt for frøplanter at overleve meget længere end frø planter. Dette er nødvendigt for overlevelse, fordi frø reproduktion begrænser den afstand, hvormed en plante kan udvide. Non-frø planter kan gengive over et meget større område end frø planter på grund af de større afstande, der sporer kan rejse.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com