Behandling at udrydde Sølvfisk

October 26

Sølvfisk er små, vingeløse insekter med skællede kroppe, som er 1/3 til 3/4 inches lang. De har tre antenner som fremspring på bagsiden og to antenner i spidsen. De er en pestilens, især da en ting de elsker at spise er papir og lim, hvilket betyder, at dine bøger og dokumenter er i fare, hvis du har Sølvfisk. Heldigvis, de er nemme at udrydde.

Fælde insekter

Let spray en avis med vand, rulle op, og placere i et mørkt område. I et par dage, Fjern og kassér papir med insekter. Eller tage et glaskrukke og dække udenfor med tape. Sætte et par stykker af våd avis i bunden. Sølvfisk vil gennemgå i, men vil ikke være i stand til at kravle op ad jævn siderne af glasset for at komme ud. Drukne dem med sæbevand.

Ren

Ren og vakuum området grundigt. Sølvfisk elsker mørke, fugtige steder som under dræn, inde i skabene, og bag boghylderne. Tom skabene og vakuum op nogen madrester, der kunne tiltrække insekter. Støvsugning vil også hjælpe med at udrydde de insekt æg. Tør ned overflader med vand og sæbe, så tørre grundigt med en hårtørrer til at dræbe æg og slippe af med nogen fugt.

Brug en myggebalsam

Efter rengøring, tørre ned hylder og skabe med lavendel æterisk olie. Forhindre re infestation, placere ostelærred eller musselin poser fulde af kanel bark, tørret lavendel, mynte og Rejnfan i hjørnerne af reoler, skabe og ethvert område, hvor du har set Sølvfisk.

Praksis forebyggelse

For at forhindre Sølvfisk vender tilbage, er det mest vigtige ting at huske at holde boligen tør. Bruge affugtere, hvis nødvendigt. Du skal muligvis gentage trinnet rengøring i en måned eller to, i tilfælde af nogle Sølvfisk æg overlevede. Holde kviste af tørret lavendel i ethvert område, hvor Sølvfisk har været.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com