Hvordan man kan holde et soveværelse ryddelig

October 26

Hvordan man kan holde et soveværelse ryddelig

Soveværelset er en af de mest boede i rum i et hjem. Denne tunge brug kan forårsage dit soveværelse til at blive et tilflugtssted for rod vedrørende din hverdag, ekstra tøj, sko, bøger og legetøj. Organisering i soveværelset og gør det uden rod kræver korrekt opbevaring hjælpemidler, så hvert element har et sted. Når du har den korrekte opbevaring, forpligte sig til at holde hvert element i sin plads, når du ikke bruger den.

Instruktioner

•Hold dekorative men funktionel opbevaring stammen ved foden af sengen. Placer ekstra ark, tæpper og puder i stammen, således at de er let tilgængelige og ikke fylder op din garderobe.

•Sæt en tøj hæmmer i soveværelset. Sætte beskidte tøj i hæmmer, så snart du er færdig iført dem så de ikke fylder op på gulvet.

•Sort gennem din kommode skuffer. Kaste eller give væk noget, der ikke passer, har uaftagelig pletter eller tårer, eller at du ikke har slidt i over to år. Organisere resten af tøjet af type og læg dem tilbage i skuffer. For din sarte, installere skuffe dividers så visse elementer er nemmere at finde.

•Gentag sortering af tøjet i dit skab. Kassere noget, der ikke passer ind eller er slidte. At have en organiseret skab gør det mere sandsynligt, at du vil hænge op rent tøj når gør vaskeri.

•Separat noget tøj, der er uden for sæsonen fra både dit skab og din kommode og sætte dem ind i plastic lagerbeholdere. Holde placeringer under sengen.

•Installer en over-the-door sko organizer på bagsiden af skabet døren hvis dit skab ikke har en sko rack. Udskift dine sko i deres organizer hver aften, når du træder ud af dem i stedet for at placere dem på gulvet.

•Sæt en natbord udstyret med en skuffe ved siden af din seng. Erstat diverse genstande periodiseret på toppen stå i løbet af dagen, som en tv-fjernbetjening, medicin, bærbare elektronik eller enhver anden rod i skuffen hver aften. Angive en opbevaring kurv under natbordet til at holde bøger eller blade.

•Purchase en garderobe til at gemme store elektroniske enheder, såsom en tv og stereoanlæg, hvis du planlægger at holde sådanne elementer i dit soveværelse. Gemme dine DVD eller CD samling i skufferne. Holde dørene lukket når den ikke er i brug.

•Hold en kurv af i soveværelset døren for out-of-place elementer. I løbet af dagen, satte noget, der ikke hører hjemme i soveværelset i kurven. Returnere disse varer til deres korrekte placeringer i slutningen af dagen før du går i seng.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com