Sådan finder du den lige hydraulisk pumpe

October 27

Sådan finder du den lige hydraulisk pumpe

En hydraulisk pumpe primære formål er at skabe energi fra overførsel af væske. Pumper er normalt drives med elektricitet eller gas, men nogle er drevet i hånden. De tre typer af hydrauliske pumper omfatter vane pumper, gear pumper og stempelpumper. Inden for disse tre kategorier af pumper er aksial, radiale eller in-line stempelmotorer pumper. Forskellige pumper kræver forskellige niveauer af viskositet i væsker kan fungere. Det er vigtigt at fastslå temperaturen pumpen vil operere under omkostningerne ved pumpen, frekvens og lethed, hvor længe pumpen vil vare samt dets vedligeholdelse.

Instruktioner

•Indstil hvor meget du kan bruge på en hydraulisk pumpe, herunder ekstra dele som pumpen kan kræve, såsom air regulatorer, en strømkilde, filtre, slanger eller oprydning udstyr.

•Consider hvilken type pumpe skal du for dens funktion, om industri- og beboelsesområder. Beregne tykkelsen af væsken går gennem pumpen ved hjælp af en konvertering chart. Du skal bestemme niveauet af PSI kræves for typen af væske du vil pumpe. Tynde væsker som vand, har en lav PSI mens tykkere væsker, som melasse, kræver en meget høj PSI.

•Kontrollér pres rating, effektivitet, hastighed og flow produktion af pumpen for at sikre, at det vil opfylde kravene til din ansøgning.

Dyrknings problemer vides at forekomme med pumpe du ønsker at købe. Find en pumpe, der har en levetidsgaranti. Sørg for at pumpen fabrikanten har en serviceafdeling regionalt behov for reparationer opstår. Kontroller også, at distributøren har uddannelse tilgængelige når systemet er installeret.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com