Hvordan til at identificere haven blomster

October 28

Hvordan til at identificere haven blomster

Havens blomster bidrage til at øge skønheden i din landskab. Blomsterne kommer i en bred vifte af farver, højder og tekstur. At skabe en have, der ser godt ud det meste af året vil stole en masse på dit valg. Du kan foretrækker blomster med lyse farver, sidste for et par måneder eller dem, der er robust og vende tilbage hvert år. Lære at identificere havens blomster vil hjælpe dig med at vælge dem, du ønsker til din have.

Instruktioner

•Analyze form af blomsten. Havens blomster er en blanding af figurer, herunder klokker, skåle og trompeter. For eksempel, er den mexicansk Valmue en skålformet, seks-grafitmine blomst. Petunias er trompet-formet og kommer i en række farver, herunder pink, hvid, blå og lilla. Pelargonier ligne underkopper, mens dværg bellflowers og pierretters er formet som klokker.

•Undersøg størrelse på blomst. Nogle haven blomster vokse højere og større end andre. For eksempel, asters ligner tusindfryd og er næsten 2 inches i diameter. De vokser op til 4 fod høje og kommer i forskellige farver, herunder pink, blå og gul. Morgenfrue blomster er næsten 3 inches i diameter og kan vokse op til 3 fod høje.

•Count hvor mange kronblade blomsten har. Havens blomster kan have flere kronblade, fem er den mest almindelige. Blåskæg blomster har fem kronblade, med elliptiske-formede blade. Morning glory er også en 5-grafitmine blomst. Det kommer i mange farver som pink, blå, hvid og gul, med en creme-farvede center.

Iris har op til otte kronblade og kommer i mange farver, for det meste bi-farver. Pierretters har også op til otte kronblade, nogle bi-farvet. Centrum består af farvestrålende gule støvdragere.

•Mærk teksturen af blomster og blade. Havens blomster har forskellige typer af teksturer, fra glat til behårede. Blåkvast blomster er formet som pomponer og blomster klynge sammen. Blomsterne føles blød og fuzzy, mens bladene er grove og kanterne er tandede.

Morning glory blomster er glat og blød, mens bladene er ujævn og hjerte-formede. Morgenfrue blomster har en voksagtig konsistens med en krydret duft. Bladene er mørk grøn og lettere hårede.

•Lære forskellen mellem flerårige og årlige blomster. Din have kan få begge typer af planter, afhængigt af hvad du ønsker. Enårige live ét år eller vækstsæson. Årlige blomster omfatter morgen herligheder og ageratums.

Stauder vil spire op igen næste år. Stauder, såsom bluebeards, asters og daisy fleabanes, blomstrer i hele vækstsæsonen, gå dvale om vinteren, og vende tilbage i foråret.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com